Τουρκία: Σεξουαλική επίθεση Τούρκου αξιωματικού σε 10χρονη Κούρδισσα

Τουρκία: Σεξουαλική επίθεση Τούρκου αξιωματικού σε 10χρονη Κούρδισσα
Tο έγγραφο της καταγγελίας twitter Cagdas Kaplan

Τούρκος λοχίας επιτέθηκε και επιχείρησε να βιάσει 10χρονο κορίτσι στην Τουρκία αλλά πιάστηκε επ' αυτοφώρω. Ηταν μεθυσμένος δηλώνει ο τουρκικός στρατός.

Ανάστατος είναι ο κουρδικός πληθυσμός της επαρχίας Σιρνάκ στην Τουρκία από την Τρίτη το βράδυ αφού, σύμφωνα με καταγγελίες, 10χρονο κορίτσι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από άντρα του τουρκικού στρατού και μάλιστα βαθμοφόρο.

Τον επίδοξο βιαστή “πρόδωσαν” οι φωνές του κοριτσιού, το οποίο, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, επιστράτευσε τη φωνή του.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πολίτες που διαπίστωσαν το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Νομικός, εν συνεχεία, έκανε γραπτή καταγγελία στον Εισαγγελέα της περιοχής ενώ το περιστατικό έγινε γρήγορα γνωστό μέσω των social media.

Η βουλευτής Νουράν Ιμίρ ανέδειξε το θέμα και τόνισε χαρακτηριστικά: Δεν θα αφήσουμε να διαχειρίζονται το μάέλλον των παιδιών μας αυτοί που τα κακοποιούν. Οι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν το περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης από λοχία του τουρκικού στρατού.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η τοπική στρατιωτική διοίκηση τονίζεται ότι εν λόγω λοχίας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα