Τουρκία: Σκότωσε σύζυγο και ερωμένη και πήγε στην τηλεόραση να βρει γυναίκα

Τουρκία: Σκότωσε σύζυγο και ερωμένη και πήγε στην τηλεόραση να βρει γυναίκα

Με το στόμα ανοιχτό άφησε παρουσιάστρια γνωστής εκπομπής γνωριμιών στην Τουρκία ένας διαγωνιζόμενος, ο οποίος πήγε για να βρει γυναίκα και με απίστευτο θράσος αποκάλυψε ότι έχει σκοτώσει τη σύζυγό του και την πρώην ερωμένη του (Vid)

Συγκλόνισε την παρουσιάστρια και το τηλεοπτικό κοινό ένας 62χρονος  διαγωνιζόμενος ο οποίος πήγε να για να βρει γυναίκα σε εκπομπής γνωριμιών στην Τουρκία όταν αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει τη σύζυγό του και την πρώην ερωμένη του.

Ο λόγος για τον 62χρονο Sefer Calinak που παρευρέθηκε στην εκπομπή "Luck of the Draw" και παραδέχθηκε ότι έχει εκτίσει ποινή στη φυλακή και για τις δύο δολοφονίες και ότι αφέθηκε ελεύθερος στο πλαίσιο ενός προγράμματος αμνηστίας.

"Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος που αναζητώ μια νέα σύζυγο. Την πρώτη μου γυναίκα την σκότωσα γιατί με εκνεύριζε η συμπεριφορά της και τη δεύτερη γιατί ήταν μαζί μου για τα λεφτά μου", είπε.

Μετά από αυτό η παρουσιάστρια του ζήτησε να φύγει αμέσως από την εκπομπή, προκαλώντας το χειροκρότημα του κοινού που βρισκόταν στο στούντιο.Ο 62χρονος έγινε πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο και μετά από τον σάλο που προκλήθηκε απλά είπε πως θα αφήσει την αναζήτηση της νέας του συζύγου στον Αλλάχ.

Πηγή: The Guardian

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Sefer Calinak is told to leave the set of Turkish dating sho

SHARE: