Βρέθηκε το πτώμα του σε πηγάδι, σύμφωνα με Τούρκο πολιτικό

Βρέθηκε το πτώμα του σε πηγάδι, σύμφωνα με Τούρκο πολιτικό
Έρευνες του εγκληματολογικού της τουρκικής αστυνομίας στο σαουδαραβικό προξενείο AP

Στην κατοικία του σαουδάραβα προξένου αναφέρει τούρκος πολιτικός ότι βρέθηκε το πτώμα του σαουδάραβα δημοσιογράφου, επικαλούμενος πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης. Νέο βίντεο από την αυλή του προξενείου την επαύριο της εξαφάνισης

Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) της Τουρκίας, Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

“Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου”, δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.

Υπόθεση Κhashoggi AP

Ντοκουμέντο: Καίνε έγγραφα στον κήπο του Προξενείου μετά τον θάνατο του Κασόγκι

Σε βιντεοληπτικό υλικό που μετέδωσε το τουρκικό κανάλι A Haber, φαίνονται τρεις άνδρες με κουστούμια να κόβουν έγγραφα και στη συνέχεια να τα καίνε σε ένα βαρέλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για έγγραφα που σχετίζονται με τον θάνατο του δημοσιογράφου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα