Βίντεο: 15χρονος σκοτώθηκε όταν το DIY αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε - Η μητέρα του τον ενθάρρυνε

Βίντεο: 15χρονος σκοτώθηκε όταν το DIY αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε - Η μητέρα του τον ενθάρρυνε

Το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι μόνο το ότι ο φίλος του βιντεοσκόπησε το περιστατικό, αλλά και το γεγονός ότι η μητέρα του 15χρονου ήταν δίπλα του όσο βρισκόταν στο κτίριο και τον ενθάρρυνε.

Ένα 15χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο στην Ουκρανία, όταν το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε ποτέ κατά την πτώση του από ένα ψηλό κτίριο.

Το τρομακτικό βίντεο που τραβάει ο φίλος του, δείχνει τον Bogdan Firsov που πέφτει από τον 14ο όροφο στην ανατολική ουκρανική πόλη Makiivka.

Οι ενήλικες που στέκονταν εκεί, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, παρακολουθούσαν τον έφηβο και, μάλιστα, τον ενθάρρυναν την ώρα που προετοιμαζόταν να πηδήξει και να δοκιμάσει το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτό του.

Ένας παρατηρητής από το πλήθος είπε: "Ένα πλήθος ανθρώπων ήταν εκεί και κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Μόνο φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν. Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον άνθρωποι, έχουν χάσει κάθε κοινή λογική."

"Συνέβη ακριβώς μπροστά στα μάτια μου. Το αγόρι πήδηξε με αλεξίπτωτο. Πέταξε κάτω και χτύπησε το έδαφος με την πλάτη του. Ήταν πραγματικά τρομακτικό", πρόσθεσε.

Το βίντεο τον δείχνει με τα χέρια απλωμένα στην κορυφή του κτιρίου. Καθώς πέφτει, ένα αλεξίπτωτο είναι ορατό, αλλά δεν ανοίγει σωστά κατά τη διάρκεια της πτώσης από τα 140 πόδια.

Η μητέρα του, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν τόσο σοκαρισμένη από τον θάνατο του 15χρονου, που αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σημείο όπου έγινε το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: 

Dailymail.co.uk

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ουκρανία
SHARE: