Τραγωδία με θύματα μαθητές στο Πακιστάν

Τραγωδία με θύματα μαθητές στο Πακιστάν
© AP

Οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Πακιστάν έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 34 άνθρωποι. Ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί (Vid)

Ένα σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε στην επαρχία του ανατολικού Πακιστάν Πουντζάμπ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 34 άνθρωποι και να τραυματιστούν 65, οι περισσότεροι μαθητές, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Τα παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό, όλα μαθητές ιδιωτικού σχολείου, επέστρεφαν την Δευτέρα από το θέρετρο Μάρι Χιλ στην πόλη Φαϊσαλαμπάντ όταν σημειώθηκε το δυστύχημα.

"Το δυστύχημα προκλήθηκε από βλάβη στα φρένα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε σε μια στροφή," δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας στην Φαϊσαλαμπάντ, Νασίμ Σαντίκ.

Όπως είπε ο ίδιος, τα θύματα είναι 30 μαθητές, δύο δάσκαλοι, ο οδηγός και ένας συνοδηγός.

"Ο απολογισμός ενδέχεται να αυξηθεί καθώς περισσότεροι από 21 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση," πρόσθεσε ο Σαντίκ.

Ένας τραυματισμένος μαθητής ονόματι Σανγκράϊζ δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Geo ότι στο λεωφορείο επέβαιναν 110 άνθρωποι ενώ είχε χωρητικότητα για 70.

Οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο ζητώντας τη διενέργεια έρευνας για τα αίτια του δυστυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Pakistan bus crash kills 30 children

SHARE:

24Media Network