Τραγωδία στις ΗΠΑ: Νεκρά 8 μέλη οικογένειας - Τα 5 ήταν παιδιά

Νεκρά οκτώ μέλη οικογένειας στη Γιούτα
Νεκρά οκτώ μέλη οικογένειας στη Γιούτα YOUTUBE

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Γιούτα των ΗΠΑ όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου εντόπισαν νεκρά και τα οκτώ μέλη μίας οικογένειας, μεταξύ αυτών και πέντε παιδιά.

Μυστήριο καλύπτει την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στις ΗΠΑ καθώς οκτώ μέλη μίας οικογένειας, μεταξύ των οποίων πέντε ανήλικοι, βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμούς σε ένα σπίτι στη νοτιοδυτική Γιούτα την Τετάρτη (04/041), μια τραγωδία που σύμφωνα με αξιωματούχους έχει συνταράξει τη μικρή πόλη Enoch City.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας για να ελέγξει την κατάσταση των μελών της καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής για μεγάλο χρονικό διάστημα και βρήκαν τα πτώματα τριών ενηλίκων και πέντε ανηλίκων, είπε ο City Manger Rob Dotson.

ADVERTISING

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι δεν υπάρχει απειλή για το ευρύ κοινό και ότι κανένας ύποπτος δεν πιστεύεται ότι κυκλοφορεί ελεύθερος.

"Δεν γνωρίζουμε γιατί συνέβη αυτό. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε εικασίες", ανέφερε ο Dotson σε συνέντευξή του και πρόσθεσε πως αρκετές υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεργάζονται για την έρευνα, η οποία μπορεί να διαρκέσει μέρες.

Είπε ότι συνήθως διενεργείται έλεγχος ευημερίας όταν άλλοι γείτονες εκφράζουν ανησυχίες ή δεν έχουν δει άλλους κατοίκους για μια ασυνήθιστη χρονική περίοδο, αλλά δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της κλήσης στις αρχές σχετικά με την οικογένεια.

"Η κοινότητα νιώθει τύψεις, αισθάνεται πόνο", είπε ο Dotson. "Υπάρχουν φίλοι και γείτονες και μέλη της οικογένειας που έχουν πληγωθεί εξαιτίας αυτού του περιστατικού", ανέφερε.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό της την Τετάρτη, η Σχολική Περιφέρεια Iron County στο Cedar City της Γιούτα, ανέφερε ότι τα πέντε παιδιά ήταν όλα μαθητές εκεί. Η απώλεια ήταν βέβαιο ότι θα εγείρει "συναισθήματα, ανησυχίες και ερωτήματα για ολόκληρη τη σχολική μας περιφέρεια, ειδικά για τους μαθητές μας", δήλωσαν αξιωματούχοι του σχολείου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network