Τραμπ: Το περιοδικό Time ίσως να με επέλεγε 'πρόσωπο της χρονιάς', αλλά αρνήθηκα

President Donald Trump speaks to reporters before leaving the White House, Tuesday, Nov. 21, 2017, in Washington for a Thanksgiving trip to Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta)
President Donald Trump speaks to reporters before leaving the White House, Tuesday, Nov. 21, 2017, in Washington for a Thanksgiving trip to Mar-a-Lago estate in Palm Beach, Fla. (AP Photo/Manuel Balce Ceneta) AP

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε μάλλον ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν ήταν βέβαο ότι αυτός θα είναι η τελική επιλογή του περιοδικού για το "πρόσωπο της χρόνιας"

«Το Time Magazine με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι ίσως με επιλέξει για “Πρόσωπο της χρονιάς”, όπως πέρυσι, όμως έπρεπε να δώσω μια συνέντευξη και να συμφωνήσω σε μια μεγάλη φωτογράφιση», έγραψε στο Twitter o Τραμπ.

«Τους απάντησα ότι το ίσως δεν μου αρκεί και αρνήθηκα. Παρόλα αυτά ευχαριστώ!», πρόσθεσε.

Το αμερικανικό περιοδικό αντέδρασε χθες, χωρίς όμως να διαψεύσει επισήμως ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα ήταν η επιλογή του για το «Πρόσωπο του 2017».

ADVERTISING

«Ο πρόεδρος κάνει λάθος σχετικά με τον τρόπο που επιλέγουμε την προσωπικότητα της χρονιάς. Το TIME δεν σχολιάσει την επιλογή του πριν τη δημοσιοποιήσει, κάτι που γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου», ανέφερε στο Twitter.

Τραμπ: Το περιοδικό Time ίσως να με επέλεγε 'πρόσωπο της χρονιάς', αλλά αρνήθηκα

Ο Τραμπ είχε επιλεγεί το 2016, τη χρονιά που εξελέγη στον Λευκό Οίκο, για «Πρόσωπο της χρονιάς», με το περιοδικό να υπερασπίζεται την απόφασή του σχολιάζοντας ότι επιλέγει κάθε χρόνο μια προσωπικότητα, «η οποία σημάδεψε τα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, είτε για καλό είτε για κακό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προσβεβλημένος ο Τραμπ από τον Κιμ που τον αποκάλεσε 'γέρο'

Ένας χρόνος από την εκλογή Τραμπ: Διατάγματα, γκάφες και δεσμεύσεις που έμειναν στα χαρτιά

SHARE:

24Media Network