Τρίτο στεφάνι για τον Σίλβιο με την 50 χρόνια νεότερή του Φραντσέσκα Πασκάλε

Τρίτο στεφάνι για τον Σίλβιο με την 50 χρόνια νεότερή του Φραντσέσκα Πασκάλε
© XCLUSIVE PIX/OIC

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέβηκε για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και προκάλεσε και πάλι σάλο, αφού παντρεύτηκε σε μυστική τελετή την κατά 50 χρόνια νεότερή του Φραντσέσκα Πασκάλε

Για τριτη φορά γαμπρός ο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο γάμος έγινε μυστικά στο εκκλησάκι της οικίας του πρώην Πρωθυπουργού στο Μιλάνο, στις αρχές του μήνα. Ο Καβαλιέρε και η 28χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε είναι ευτυχισμένοι. Αυτές είναι οι πληροφορίες που γεμίζουν από το απόγευμα της Πέμπτης την ειδησεογραφία στην Ιταλία.

Ο γάμος δεν έχει νομική ισχύ, αλλά θεωρείται ότι έχει συμβολικό χαρακτήρα για τον 77χρονο πολιτικό που βαδίζει προς τη δύση της καριέρας και της ζωής του.

Την αποκάλυψη για τον κρυφό γάμο του 77χρονου Μπερλουσκόνι έκανε ένα κορίτσι των "μπούνγκα-μπούνγκα", η Μαριστέλ Πολάνκο, η δομινικανή αιθέρια ύπαρξη που συμμετείχε στα οργιώδη πάρτι του Καβαλιέρε.

Η Πολάνκο συμμετείχε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο Radio2 και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν προβλέπει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός παντρευτεί την Πασκάλε, απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: "Μα είναι ήδη παντρεμένοι!".

Η Πολάνκο εξήγησε πώς το ζευγάρι δεν έκανε πολιτικό γάμο, «αλλά ο Σίλβιο έχε μια μικρή εκκλησία στο σπίτι του και κανείς δεν το πήρε είδηση».

Η αποκάλυψη για τον "γάμο" του Μπερλουσκόνι, έρχεται λίγες ημέρες μετά έναν άλλον ισχυρισμό για τη σχέση του ζευγαριού. Αυτόν που έκανε η βουλγάρα ηθοποιός Μικέλα Μπόνεφ, η οποία είχε ισχυριστεί ότι η Φραντσέσκα Πασκάλε είναι λεσβία και πως ο δεσμός της με τον Μπερλουσκόνι είναι «ένα ψέμα».

Οι δυο τους γνωρίζονται πάνω από δεκαετία, δηλαδή από όταν η 28χρονη Πασκάλε ήταν ακόμη ανήλικη και συμμετείχε στη νεολαία του κόμματος του καβαλιέρε Forza Italia, ενώ είναι γνωστό ότι για πολλά χρόνια η νέα κυρία Μπερλουσκόνι συμμετείχε ενεργά στα ξέφρενα πάρτι-όργια του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, που έχουν μείνει γνωστά στην ιστορία ως "μπούνγκα-μπούνγκα".

SHARE: