Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Οι μικροί θαυμαστές τιμούν τον ήρωά τους

Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Οι μικροί θαυμαστές τιμούν τον ήρωά τους
Αγόρι κλαίει για το θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν Twitter @Trill_Robb

Σοκαρισμένοι είναι οι μικροί θαυμαστές του "Μαύρου Πάνθηρα", ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν, γνωστός και ως “Black Panther” του κινηματογράφου, ρόλος από τον οποίο παγιώθηκε μέσω της ταινίας της Marvel.

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν γεννήθηκε στη Νότια Καρολίνα από Αφροαμερικανούς γονείς. Αφού αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον ακολούθησε αμέσως τον δρόμο της υποκριτικής σπουδάζοντας στη Βρετανική Δραματική Ακαδημία του Λονδίνου.

Επέστρεψε για να ζήσει στο Μπρούκλιν και να αρχίσει να κάνει τις πρώτες του δουλειές, με τον πρώτο τηλεοπτικό του ρόλο να έρχεται το 2003 για ένα επεισόδιο του Third Watch.

Ο Μπόουζμαν πάλευε με τον καρκίνο το τελευταίο διάστημα, από τον οποίο και νικήθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το βράδυ της Παρασκευής, με την οικογένειά του να γνωστοποιεί την απώλειά του μέσω Twitter.

Ο Μπόουζμαν έγινε διάσημος για τον ρόλο του μαύρου υπερήρωα “Black Panther” στις ταινίες της Marvel που τον έκανε διάσημο και ταυτόχρονα σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς. Πρωταγωνίστησε επίσης στα “Gods of Egypt”, “Marshall”, “21 Bridges”. Η τελευταία ταινία που τον είδαμε ήταν το “Da 5 Bloods” του Σπάικ Λι.

O Τσάντγουικ Μπόουζμαν, o "Black Panther" της μεγάλης οθόνης Youtube Printscreen

Η υποκριτική του δεινότητα είχε αναγνωριστεί πριν επιλεχθεί για τον Black Panther και είχε “χτίσει” την καριέρα του, ερμηνεύοντας με μαεστρία αληθινά ιστορικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Τζέιμς Μπράουν και ο Θέργκουντ Μάρσαλ.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της Marvel, από το χαμό του ηθοποιού. Σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η εταιρία παραγωγής ταινιών τιμά τον αδικοχαμένο πρωταγωνιστή της.

“Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Τσάντγουικ Μπόουζμαν. Η κληρονομιά σου θα ζήσει για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη”, αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι μικροί θαυμαστές του “Μαύρου Πάνθηρα” πενθούν για την απώλεια του αγαπημένου τους ηθοποιού, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που είτε φόρεσαν τη χαρακτηριστική μαύρη στολή, είτε ξέσπασαν σε δάκρυα παίζοντας με τις φιγούρες του υπερήρωα.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις για το θάνατο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα