“Βάφτισαν” Ρώσους, τους Έλληνες κουκουλοφόρους

default image

Απίστευτη γκάφα για το ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News που χρησιμοποίησε εικόνες από κουκουλοφόρους στην Αθήνα προκειμένου να αναφέρει επεισόδια στη Ρωσία μετά τα αποτελέσματα των εκλογών (Vid)

Με “αποκλειστικά” πλάνα από το Σύνταγμα και τους Έλληνες κουκουλοφόρους… απέδειξε το Fox News ότι προκλήθηκαν επεισόδια στη Μόσχα μετά την υποψία νοθείας στις εκλογές που διεξήχθησαν στη Ρωσία.

Η δημοσιογράφος που σπικάρει το βίντεο το οποίο προβλήθηκε από το ειδησεογραφικό δίκτυο αναφέρει ότι χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας μετά τα αποτελέσματα, που έδωσαν το 49,93% στον Βλαντιμίρ Πούτιν , επειδή υπήρξε αμφισβήτηση του αποτελέσματος .

Ωστόσο, στα 23 πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο που προβλήθηκε εμφανίζονται νυχτερινές εικόνες από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και μπροστά από την ελληνική Βουλή.

Αυτή η γκάφα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη, με τα πληκτρολόγια να έχουν πάρει φωτιά από χρήστες που κατακρίνουν τον Rupert Murdoch και το Fox News για ψεύτικο και παραπλανητικό ρεπορτάζ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα