Βίντεο: Αρκούδα κάνει πικνίκ αφήνοντας τους παρευρισκόμενους “παγωμένους”

Διαβάζεται σε 1'
Αρκούδα (φωτογραφία αρχείου)
Αρκούδα (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Μία μικρή αρκούδα «έσκασε» μύτη στο τραπέζι που έκανε πικνίκ μία οικογένεια σε πάρκο στην πολιτεία Νουέβο Λεόν στο Μεξικό.

Μια πεινασμένη μαύρη αρκούδα διέκοψε ένα οικογενειακό πικνίκ στο βόρειο Μεξικό τη Δευτέρα και καταβρόχθισε ένα σωρό enchiladas και tacos.

Το περιστατικό συνέβη στα περίχωρα του οικολογικού πάρκου Chipinque, που βρίσκεται στη βόρεια πολιτεία Nuevo Leon. Η περιοχή αποτελεί μέρος του φυσικού ενδιαιτήματος της μαύρης αρκούδας.

Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να καλύπτει το πρόσωπο ενός παιδιού, ενώ η μαύρη αρκούδα απολαμβάνει το φαγητό ανεβασμένη στο τραπέζι του πικνίκ.

Αφού το τελειώσει, κατεβαίνει ήρεμα από το τραπέζι για να προσπαθήσει να βρει περισσότερη τροφή στο έδαφος.

Ένα μέλος της οικογένειας που ενεπλάκη στη στενή συνάντηση δήλωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που είχε μια τέτοια εμπειρία με μια μαύρη αρκούδα και συνέστησε να μην φέρνουν φαγητό στο πάρκο.

Στην πολιτεία του Μεξικού υπάρχει μια ζώνη καταγεγραμμένη ως προστατευόμενη φυσική περιοχή με έκταση 177.395 εκταρίων, το μέρος αναγνωρίζεται ως ο φυσικός βιότοπος του Ursus americanus. Η μαύρη αρκούδα είναι ένα είδος που έχει καταγραφεί ως απειλούμενο από τις μεξικανικές αρχές.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα