Σοκαριστικό βίντεο: Ο δράστης μαχαιρώνει στο λαιμό ανυποψίαστο θύμα

Σοκαριστικό βίντεο: Ο δράστης μαχαιρώνει στο λαιμό ανυποψίαστο θύμα
Η στιγμή που ο δράστης της επίθεσης στη Μελβούρνη μαχαιρώνει σεκιουριτά

Ο 30χρονος δράστης της επίθεσης στη Μελβούρνη φαίνεται να μπαίνει σε εμπορικό κέντρο και να μαχαιρώνει στο λαιμό τον σεκιουριτά που στεκόταν στην είσοδο. Το θύμα τρέχει αιμόφυρτο στο εσωτερικό του κτιρίου και ο δράστης τον ακολουθεί. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανατριχίλα προκαλεί νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την τρομοκρατική επίθεση στη Μελβούρνη της Αυστραλίας με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο ISIS.

Στο βίντεο φαίνεται ο 30χρονος δράστης από την Σομαλία, ονόματι Χασάν Χαλίφ Σαΐρ Άλι, να κινείται με ένα μαχαίρι ανά χείρας προς ένα εμπορικό κέντρο. Στην είσοδό του στέκεται ένας 24χρονος υπάλληλος ασφαλείας. Μπαίνοντας στο κτίριο ο δράστης μαχαιρώνει στο λαιμό τον ανυποψίαστο σεκιουριτά. Το θύμα πιάνει το λαιμό του και τρέχει προς το εσωτερικό του κτιρίου, με σταγόνες αίμα να πέφτουν στο έδαφος. Ο 30χρονος τον κυνηγά και και βγαίνουν από την εμβέλεια της κάμερας.

Ο υπάλληλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο της Μελβούρνης την Παρασκευή. Ο δράστης αφού πρώτα έριξε το αυτοκίνητό του με φιάλες αερίου σε κτίριο, άρχισε να τρέχει στους δρόμους κραδαίνοντας ένα μαχαίρι. Αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα