Βίντεο ντοκουμέντο για την 11η Σεπτεμβρίου

default image

Ένα βίντεο λίγες στιγμές πριν την κατάρρευση των Διδύμων Πύργων το οποίο "σκοτώνει" όπως γράφει η Daily Mail, τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας (Pics+Vid)

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έχει κάνει την εμφάνισή του, και σύμφωνα με την Daily Mail, βάζει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί για την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων .

Το βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική, πραγματοποιήθηκαν από τρομοκράτες  της Αλ Κάιντα και όχι από εκρηκτικά, όπως ισχυρίζονται οι θεωρητικοί της συνωμοσίας .

 

Στο βίντεο που  τραβήχτηκε από έναν  τοπικό δημοσιογράφο ειδήσεων ο οποίος συνελήφθη αλλά τελικά  αφέθηκε ελεύθερος βλέπουμε πως το κτίριο 7 κατέρρευσε εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στους Δίδυμους Πύργους μετά τη συντριβή των δυο αεροσκαφών της United  και American Airlines.

 

Παρατηρούμε ότι από την πυρκαγιά, τα εξωτερικά μεταλλικά δοκάρια λυγίζουν και ο ένας όροφος καταρρέει μετά τον άλλο.

 

Η φωτιά είχε ξεσπάσει στον 47οροφο του  κτιρίου όπου κυριότερος ένοικος της ήταν η τράπεζα Salomon Smith Barney. Εκεί είχαν επίσης γραφεία η CIA, το υπουργείο Άμυνας και η  εταιρία κοινής ωφέλειας coned και υπηρεσία Εσόδων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα