Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 37χρονη ανοίγει πυρ στο αεροδρόμιο του Ντάλας

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 37χρονη ανοίγει πυρ στο αεροδρόμιο του Ντάλας
Καρέ απο το βίντεο - ντοκουμέντο Glomex

Οι αρχές του Ντάλας δημοσίευσαν βίντεο από το δραματικό περιστατικό που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο, όταν μια 37χρονη γυναίκα μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί.

Τον τρόμο σκόρπισε μια 37χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ την περασμένη Δευτέρα (25/07), όταν άνοιξε πυρ μέσα στο αεροδρόμιο “Dallas Love Field” στο Ντάλας.

Η γυναίκα, που ταυτοποιήθηκε ως Portia Odufuwa, μπήκε στο αεροδρόμιο περίπου στις 11:00 το πρωί και πήγε σε μια τουαλέτα, είπε η αστυνομία. Βγήκε από το μπάνιο φορώντας διαφορετικά ρούχα και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο της σε έναν περαστικό και έναν αξιωματικό, οι οποίοι στη συνέχεια αναταπέδωσαν τα πυρά. Μια έρευνα αργότερα διαπίστωσε ότι η Odufuwa είχε πυροβολήσει με το όπλο της στον αστυνομικό.

Η Portia Odufuwa Dallas County Jail / AP IMAGES

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο την πυροβόλησε τότε στο κάτω άκρο και η ίδια τέθηκε υπό κράτηση, ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και από χθες είναι σε σταθερή κατάσταση. Κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/07) οι αρχές δημοσίευσαν βίντεο από το δραματικό περιστατικό, στο οποίο φαίνεται η 37χρονη να φτάνει στο αεροδρόμιο με Uber, να μπαίνει μέσα και να πηγαίνει στην τουαλέτα, έπειτα να βγαίνει φορώντας κουκούλα και στη συνέχεια να ανοίγει πυρ.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα