Βίντεο: Πετούν από το παράθυρο διώροφου λεωφορείου επιβάτη

Βίντεο: Πετούν από το παράθυρο διώροφου λεωφορείου επιβάτη

Σοκάρει βίντεο όπου άνδρας πετάγεται από το παράθυρο διώροφου λεωφορείου στο Λονδίνου (Vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν 43χρονο επιβάτη να εκσφενδονίζεται από διώροφο λεωφορείο, που είναι εν κινήσει, στο Λονδίνο.

Το περιστατικό συνέβη στο στο Finsbury Park , βόρεια του Λονδίνου και κατεγράφη από επιβάτη άλλου λεωφορείου που ακολουθούσε, ενώ οι κάμερες από το εσωτερικό του οχήματος που ήταν ο «τόπος του εγκλήματος», αποκάλυψαν πως ένας επιβάτης πλησίασε το θύμα και με μία κλωτσιά στο στήθος τον εκσφενδόνισε από το παράθυρο.

Το υλικό προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, με αντικείμενο την εγκληματικότητα στους δρόμους στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, καθώς καταγράφηκαν περίπου 20.000 περιστατικά μόνο στα λεωφορεία τη χρονιά που πέρασε. "Αν και βλέπουμε καθημερινά τη βία, είναι σοκαριστικό το θέμα μιας τόσο σκληρής επίθεσης. Δεν έχω αντικρίσει ξανά κάτι τέτοιο" είπε ο επιθεωρητής Tony Barun, ειδικός για την ασφάλεια στις μεταφορές.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δράστη, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν. Η οικογένεια του θύματος δήλωσε  ότι δεν ξέρει αν θα περπατήσει και πάλι μετά το συμβάν.

Το όνομα του θύματος δε έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Πηγή: Metro.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Man being KICKED through top deck WINDOW of London bus

SHARE: