Βίντεο: Σκότωσαν εν ψυχρώ αρχηγό της μαφίας μέρα μεσημέρι

Βίντεο: Σκότωσαν εν ψυχρώ αρχηγό της μαφίας μέρα μεσημέρι
© CEN

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών του "υποκόσμου" μιλούν ανεπίσημα οι αρχές της Γεωργίας. Στο νοσοκομείο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 34χρονος δικηγόρος του. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Τιφλίδας, πρωτεύουσας της Γεωργίας, όταν ένας ψυχρός εκτελεστής, άνοιξε πυρ προς τους επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου σκοτώνοντας τον οδηγό και τραυματίζοντας βαριά τον συνοδηγό του, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Τις σκηνές που σοκάρουν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με τις Αρχές λίγη ώρα αργότερα να προχωρούν στη σύλληψη του δράστη.

Το βίντεο, δείχνει έναν άνδρα να πλησιάζει ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και να ανοίγει πυρ. Ο οδηγός προσπαθεί να ξεφύγει επιταχύνοντας αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τρακάρει με διερχόμενο όχημα και να εγκλωβιστεί, δίνοντας έτσι το χρόνο και την άνεση στον στυγερό εκτελεστή να ολοκληρώσει το έργο του.

Βίντεο: Σκότωσαν εν ψυχρώ αρχηγό της μαφίας μέρα μεσημέρι
© CEN

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε κανένας τυχαίος, αλλά ο αρχηγός της Γεωργιανής Μαφίας, ο 37χρονος Soso Djokhadze, ο οποίος και σκοτώθηκε ακαριαία, από τις σφαίρες του εκτελεστή ο οποίος σταμάτησε να πυροβολεί όταν ξέμεινε από σφαίρες και όταν πια ήταν σίγουρος ότι είχε ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο του.

Ο ύποπτος που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ονόματι Badri Natobadze, αρνείται να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές, που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αν και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου του οργανωμένου εγκλήματος, με σκοπό το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στους κόλπους της Γεωργιανής Μαφίας.

Πηγή: DailyMail

SHARE:

24Media Network