Βίντεο σοκ: Η εισβολή στο Καπιτώλιο από μέσα

Βίντεο σοκ: Η εισβολή στο Καπιτώλιο από μέσα

Σκηνές απείρου κάλλους από την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό video.

Το video που είδε το φως της δημοσιότητας (Newyorker) από την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως…αχαρακτήριστο.

Είναι απίστευτο αλλά όσοι εισέβαλλαν στο χώρο (από πίσω πόρτα και ανενόχλητοι όπως θα μπορέσετε να διαπιστώσετε και εσείς στο video) αισθάνονται σαν το σπίτι τους.

Χτυπάνε και ανοίγουν πόρτες γραφείων, φωτογραφίζουν έγγραφα που έχουν να κάνουν με το εκλογικό αποτέλεσμα, φωτογραφίζονται (γιατί όπως και να το κάνεις οι στιγμές είναι ιστορικές) και ενημερώνουν από το τηλέφωνο άλλους συντρόφους τους για τα ανδραχαθήματά τους.

Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ένας φύλακας του χώρου ο οποίος προσπαθεί να τους πείσει (!) να βγουν έξω μιλώντας τους με εξαιρετική ευγένεια.Την ίδια ώρα η χαρακτηριστική φιγούρα του οπαδού που φορούσε από πάνω του την προβιά ζώου κάθεται σ’ ένα μεγαλοπρεπές γραφείο.

Εν συνεχεία γίνεται και γενική συνέλευση μέσα στο χώρο με τον εν λόγω να παίρνει την ντουντούκα και να βγάζει έναν ωραίοτατο πατριωτικό λόγο για την ανάγκη προστασίας που έχει η Αμερική.

Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος του χόλιγουντ δεν θα μπορούσε να σκαρφιστεί ένα τέτοιο σενάριο. Ακόμα και οι πιο ακραίες ταινίες φαντασίες δεν έχουν τέτοιες σκηνές. Η πραγματικότητα εδώ συνέθλιψε την τέχνη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα