Βίντεο: Τηλεοπτικό debate μετατράπηκε σε αγώνα πυγμαχίας στο Πακιστάν

Βίντεο: Τηλεοπτικό debate μετατράπηκε σε αγώνα πυγμαχίας στο Πακιστάν

Η ένταση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του κόμματος Pakistan Tehreek-e-Insaf να προειδοποιεί τον δημοσιογράφο για τον τόνο της φωνής του και τον δεύτερο να απαντά ότι δεν θα ανεχθεί το ύφος του πολιτικού.

Τον γύρο του κόσμου  κάνουν τις τελευταίες ώρες οι σκηνές που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού debate στο Αφγανιστάν, όταν ένας πολιτικός πιάστηκε στα χέρια με δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού σε ζωντανή μετάδοση.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Pakistan Tehreek-e-Insaf, Μασρούρ Αλί Σιγιάλ και ο δημοσιογράφος Ιμτιάζ Καν.

Η ένταση ξεκίνησε με τον Σιγιάλ να προειδοποιεί τον συνομιλητή του για τον τόνο της φωνής του και τον δημοσιογράφο να απαντά ότι δεν θα ανεχθεί το ύφος του πολιτικού.

Δευτερόλεπτα αργότερα η ένταση κορυφώθηκε με τους δύο πρωταγωνιστές να σηκώνονται όρθιοι και τον Σιγιάλ να σπρώχνει τον Καν ρίχνοντας τον στο έδαφος. Όταν ο δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθιος επιχείρησε να αντεπιτεθεί με τον πολιτικό να απαντά με μια γροθιά.

Τον καβγά σταμάτησαν οι ψυχραιμότεροι που κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, οι οποίο παρά το ξύλο στη συνέχεια της εκπομπής κάθισαν ξανά ο ένας δίπλα στον άλλο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Πηγή: 

India Today

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Debate
SHARE: