Βραβεία NME: Ράπερ παρενόχλησε παρουσιάστρια και όρμησε σε θεατή που πήρε το μέρος της

Βραβεία NME: Ράπερ παρενόχλησε παρουσιάστρια και όρμησε σε θεατή που πήρε το μέρος της

Πρόκειται για τον ίδιο ράπερ που είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια μετά την απόφασή του να εμφανιστεί σε βραβεία με ένα ομοίωμα του κεφαλιού του Μπόρις Τζόνσον.

Τα βραβεία NME Awards σημαδεύτηκαν χθες βράδυ από τη διένεξη του βρετανού ράπερ slowthai με μέρος του κοινού μετά τα σεξιστικά σχόλια που έκανε προς την κωμικό Katherine Ryan η οποία παρουσίαζε τη βραδία.

Ο ράπερ κατηγόρησε έναν θεατή που του “χάλασε”, όπως είπε, το show του, καθώς τον αποδοκίμασε την ώρα που εκείνος έκανε μισογύνικα σχόλια προς τη Ryan.

Ο slowthai καταγράφεται στα πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να πετάει ποτά προς το κοινό καθώς και το μικρόφωνό του, ενώ κάποιος θεατής του το “επιστρέφει” στη σκηνή. Στη συνέχεια, εμφανίζεται να ορμά προς έναν συγκεκριμένο θεατή, με άνδρες της ασφάλειας του χώρου να παρεμβαίνουν και να τους χωρίζουν.

Σύμφωνα με το NME, ο slowthai ακύρωσε την εμφάνισή του και έφυγε από το event.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο θεατής που ενεπλάκη στον καυγά με τον νεαρό, τον αποκάλεσε σεξιστή, ενώ πολλοί σχολίασαν στα social media πως η συμπεριφορά του έναντι της Katherine Ryan έφτασε στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ίδια η Ryan προσπάθησε να αντιμετωπίσει το περιστατικό με σαρκαστική διάθεση, αναφέροντας πως δεν αισθάνθηκε άβολα με όσα έγιναν.

Ο Slowthai παρέλαβε χθες το βραβείο του κοινού του NME, “Hero Of The Year Award”. Πρόκειται για τον ίδιο που είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια εναντίον του, μετά την απόφασή του να εμφανιστεί στα Mercury Prize με ένα ομοίωμα του κεφαλιού του Μπόρις Τζόνσον.

Δείτε τους νικητές των βραβείων εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα