Βραζιλία: Αρχηγός συμμορίας πήγε να αποδράσει μεταμφιεσμένος σαν την κόρη του – Θα την άφηνε μέσα

Βραζιλία: Αρχηγός συμμορίας πήγε να αποδράσει μεταμφιεσμένος σαν την κόρη του – Θα την άφηνε μέσα

Ο κακοποιός είχε ντυθεί σαν κορίτσι αλλά προδόθηκε την τελευταία στιγμή και οι αστυνομικοί τον κατάλαβαν πριν το σκάσει. Θα έφευγε από τη φυλακή στη θέση της κόρης του. Δείτε τα απίστευτα πλάνα.

Απόπειρα απόδρασης από φυλακή του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, προσποιούμενος την κόρη του, πήγε να κάνει ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της χώρας, ο Clauvino Da Silva αρχηγός συμμορίας που είχε υπό το έλεγχό της μεγάλο κομμάτι της διακίνησης ναρκωτικών στο Ρίο, αλλά για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός και συνελήφθη πριν περάσει την πόρτα της εξόδου.

Το σχέδιό του είχε ως εξής: Δέχτηκε επισκεπτήριο από την 19χρονη κόρη του και στη συνέχεια εκείνος ντυμένος σαν εκείνη, με περούκα, λαστιχένια μάσκα, στενό τζιν και ροζ κοριτσίστικο t-shirt, θα έφευγε στη θέση της, αφήνοντας προφανώς μέσα στη δική του θέση το 19χρονο κορίτσι.

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για τις αρχές η νευρικότητά του στην εκτέλεση του σχεδίου τον πρόδωσε και έτσι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και σχετικό βίντεο στο οποίο τον έχουν βάλει να βγάζει τα ρούχα του και να λέει το όνομά του, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο έχει μπει και ο ρόλος της 19χρονης που προφανώς ήταν συνεργός στα σχέδια τού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα