Βραζιλία: Ένοπλος εισέβαλε σε λεωφορείο και κρατούσε ομήρους – Δύο τραυματίες

Διαβάζεται σε 2'
Βραζιλία: Ένοπλος εισέβαλε σε λεωφορείο και κρατούσε ομήρους – Δύο τραυματίες
Twitter / @GloboNews

Άνδρας στη Βραζιλία εισέβαλε σε λεωφορείο και έπιασε πάνω από 15 ομήρους. Ελευθερώθηκαν όλοι. Παραδόθηκε ο δράστης.

Περιστατικό ομηρίας σε λεωφορείο σημειώθηκε στο Ρίο ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας την Τρίτη (12/03).

Συγκεκριμένα, ένοπλος εισέβαλε στο λεωφορείο και κρατούσε ομήρους περίπου 15 ανθρώπους, σύμφωνα με ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων μέσων ενημέρωσης.

Το όχημα είχε ακινητοποιηθεί σε κεντρικό σταθμό υπεραστικών λεωφορείων και η περιοχή είχε αποκλειστεί από άνδρες των ειδικών της αστυνομίας, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές έσπευσαν στο σημείο για να επικοινωνήσουν με τον δράστη.

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, η ομηρία έληξε, με τον ένοπλο να παραδίνεται στις αρχές.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως Paulo Sergio Lima, έχει σε βάρος του δύο καταγγελίες για ληστεία. Όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε δύο άτομα έξω από το λεωφορείο προτού εισβάλει σε αυτό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ένας από αυτούς, ένας 34χρονος, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Ένας άνδρας πυροβόλησε δύο ανθρώπους και κρατάει ομήρους σε λεωφορείο στον σταθμό του Νόβο Ρίο».

«Ένας άνδρας έβγαλε όπλο, άρχισε να πυροβολεί και μπήκε στο λεωφορείο. Έχω δύο φίλους μέσα σε αυτό το λεωφορείο. Είμαστε σε απόγνωση, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί», είχε πει ένας αυτόπτης μάρτυρας στο μικρόφωνο του καναλιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα