Βραζιλία: Νεκρός Έλληνας πλοίαρχος από φωτιά σε φορτηγό πλοίο

Βραζιλία: Νεκρός Έλληνας πλοίαρχος από φωτιά σε φορτηγό πλοίο
MarineTraffic.com

Έλληνας πλοίαρχος έχασε τη ζωή του, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε πλοίο με ελληνική σημαία σε θαλάσσια περιοχή της Βραζιλίας. Η ανακοίνωση του λιμενικού

Ένας 40χρονος Έλληνας πλοίαρχος έχασε τη ζωή του, έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε πλοίο με ελληνική σημαία σε θαλάσσια περιοχή της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας, στο πλοίο επέβαιναν 27 μέλη πληρώματος, εκ των οποίων οι 9 ήταν Έλληνες.

Ανακοίνωση από το λιμενικό:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την εκδήλωση πυρκαγιάς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο υπό ελληνική σημαία Φ/Γ “ORE SUDBURY” Ν.Π. 10723, στη θαλάσσια περιοχή “GUAIBA” της Βραζιλίας, καθώς και για το θάνατο του 40χρονου Έλληνα Πλοιάρχου.

Στο εν λόγω πλοίο επέβαιναν είκοσι επτά (27) μέλη πληρώματος, εκ των οποίων, εννέα (09) Έλληνες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε σε χώρους ενδιαιτήσεων του τρίτου καταστρώματος του πλοίου, κατασβέστηκε από το πλήρωμα με ίδια μέσα, ενώ χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα