Βρετανία: Γιατί η Καμίλα εκνεύρισε την Κέιτ Μίντλετον

Βρετανία: Γιατί η Καμίλα εκνεύρισε την Κέιτ Μίντλετον
H πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στην στέψη του Καρόλου. Dan Charity/pool photo via AP

Η Κέιτ Μίντλετον αρνήθηκε να υποκλιθεί στη βασίλισσα Καμίλα, όχι γιατί αυτό ήθελε το πρωτόκολλο (τουναντίον), αλλά επειδή είχε εκνευριστεί μαζί της -όπως δήλωσε βασιλικός βιογράφος.

H χαρά του Καρόλου δεν ήταν ακριβώς διάχυτη ανήμερα της ενθρόνισης του, με πολλές πηγές να αναφέρουν πως εξέφρασε πολλάκις την ενόχληση του για ό,τι δεν του άρεσε την ημέρα που περίμενε όλη του τη ζωή.

Από ό,τι φαίνεται, υπήρχαν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας που δεν απήλαυσαν ακριβώς την στέψη του νέου βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ενοχλήθηκαν από συμπεριφορές και διαδικαστικά.

Βασιλικός βιογράφος αποκάλυψε ότι ο γιος και διάδοχος του Καρόλου, Ουίλιαμ και η σύζυγος του, Κέιτ ‘σνόμπαραν’ την Καμίλα στην στέψη, γιατί είχαν θυμώσει με το πλάνο για τις θέσεις των καλεσμένων της τελετής στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Σύμφωνα πάντα, με τον Tom Bower και όσα είπε στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Dan Wootton Tonight “δόθηκε προτεραιότητα στην οικογένεια της Καμίλα, αντί εκείνης της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Καμίλα έφερε στην στέψη τουλάχιστον 20 της οικογένειας της, ενώ η Κέιτ είχε μόλις 4, με τα αδέλφια της (Κέιτ, Πίπα και Τζέιμς) να μην έχουν το δικαίωμα να συνοδεύονται από τους συντρόφους τους.

Αν κοιτάξετε το βίντεο της στέψης, καθώς ο βασιλιάς και η βασίλισσα εγκαταλείπουν τους θρόνους και κατευθύνονται προς την έξοδο από το Αβαείο του Γουέστμινστερ, θα δείτε ότι ενώ όλοι υποκλίνονται στον βασιλιά -βάσει πρωτοκόλλου-, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν κούνησαν μυ όταν πέρασε από μπροστά τους η Καμίλα.

Την επόμενη ημέρα, όταν ο διάδοχος εκφώνησε μια παθιασμένη ομιλία στη συναυλία στέψης του Κάστρου του Ουίνδσορ, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην Καμίλα. Έτσι ώθησε τους βασιλικούς θαυμαστές να κάνουν εικασίες για τη δύναμη της σχέσης του με τη διάσημη μητριά του”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα