Βρετανία: Υψηλόβαθμη αστυνομικός έχασε τη δουλειά της λόγω του σέξι Instagram της

Βρετανία: Υψηλόβαθμη αστυνομικός έχασε τη δουλειά της λόγω του σέξι Instagram της
Η Leanne Carr Instagram / @theleaway

Η 35χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας Leanne Carr ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, ενώ είχε άδεια ασθενείας. Οι φωτογραφίες της στο Instagram οδήγησαν στην παραίτησή της.

Μια αξιωματικός της Αστυνομίας του Λινκονσάιρ παραιτήθηκε μετά από 14 χρόνια υπηρεσίας, όταν οι φωτογραφίες της στα social media έγιναν αντικείμενο συζήτησης και δημιούργησαν αμφιβολίες για τη δουλειά της.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη Leanne Carr, η οποία κατά τη διάρκεια της καριέρας της είχε συμμετάσχει σε διαφημιστικό υλικό για την αστυνομία του Λινκολνσάιρ, φέρεται να ταξίδευε ανά τον κόσμο και να μοιραζόταν σέξι φωτογραφίες από τα μέρη που επισκεπτόταν, ενώ υποτίθεται πως ήταν σε άδεια ασθενείας.

Όλα ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκαν φωτογραφίες της στο Instagram, στο οποίο διατηρεί λογαριασμό με το όνομα theleaway, από το 2018. Εκείνη την περίοδο η Leanne φέρεται να είχε 7μηνη άδεια λόγω αρρώστιες, ωστόσο, η ίδια ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, την Κύπρο, την Αυστρία και τη Νότια Αφρική τους συγκεκριμένους μήνες.

Την παραίτησή της από την Αστυνομία ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Στις δύο αναρτήσεις που έκανε αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε, δηλώνοντας ότι δεν είναι κακό να απολαμβάνει τα social media της εφόσον δεν επηρεάζουν τη δουλειά της, ενώ έκανε λόγο για bullying εκ μέρους των συναδέλφων της.

Δεν μπορώ να ταξιδέψω, να παίξω και να φαίνομαι όμορφη με μπικίνι λόγω της σκληρής δουλειάς μου;”, σημείωσε χαρακτηριστικά η 35χρονη.

Οι αναρτήσεις της:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα