Βρετανία: Πώς ο Γουίλιαμ προσέβαλε τον Χάρι

Βρετανία: Πώς ο Γουίλιαμ προσέβαλε τον Χάρι
O πρίγκιπας Γουίλιαμ και Δούκας του Camobridge (αριστερά) με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο AP

Τι αναφέρουν οι συγγραφείς νέου βιβλίου, για τις σχέσεις των δύο αδερφών της βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά, που προσέλαβε ως “σνομπισμό” εκ μέρους του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όταν εκείνος είχε συμβουλεύσει τον αδερφό του να «πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να γνωρίσει αυτό το κορίτσι», την εποχή που άρχιζε να συναναστρέφεται την Μέγκαν Μάρκλ, υποστηρίζουν οι συγγραφείς ενός νέου βιβλίου.

Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, έχουν δηλώσει πως δεν συμμετείχαν στη συγγραφή του βιβλίου “Βρίσκοντας την Αλήθεια”(Finding Freedom), τονίζοντας πως δεν έχουν παραχωρήσει συνέντευξη για τη βιογραφία τους, που παρουσιάζεται από τις εφημερίδες The Times και The Sunday Times.

Το βιβλίο τεκμηριώνει, ανατρέχοντας σε διάφορες πηγές, την εποχή που ο Χάρι και ο Μέγκαν συναντιόντουσαν και ο Γουίλιαμ ήθελε να βεβαιωθεί πως η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε τις ορθές προθέσεις, αναφέρουν στο σημερινό τους δημοσίευμα οι The Sunday Times.

“Μην αισθάνεσαι πως πρέπει να βιασθείς”, τόνισε ο Γουίλιαμ στον Χάρι, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το βιβλίο. “Πάρε όσο χρόνο θέλεις για να γνωρίσεις αυτό το κορίτσι.” Οι Sunday Times αναφέρουν πως ο Χάρι προσέλαβε έναν τόνο αλαζονείας στις δύο τελευταίες λέξεις, “αυτό το κορίτσι”, και πως ο Χάρι δεν ένιωθε πλέον ότι χρειάζεται να τον φροντίζουν.

Το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν και ο γιος τους, ο Άρτσι, ζουν πλέον στο Λος Άντζελες αφού αποποιήθηκαν τα βασιλικά τους αξιώματα τον Μάρτιο για να ξεκινήσουν νέα καριέρα. Τον Ιανουάριο ανακοίνωσαν σχέδια για μια πιο ανεξάρτητη ζωή και για τη χρηματοδότησή τους από άλλες πηγές κι όχι από το παλάτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα