Βρετανία: Συναγερμός για “ύποπτο όχημα” κοντά στο γραφείο του Μπόρις Τζόνσον – Ελεγχόμενες εκρήξεις από την αστυνομία

Βρετανία:  Συναγερμός για “ύποπτο όχημα” κοντά στο γραφείο του Μπόρις Τζόνσον – Ελεγχόμενες εκρήξεις από την αστυνομία
Twitter/Aleksandra Gorczyca

Την κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας προκάλεσε ύποπτο όχημα κοντά στο γραφείο του Μπόρις Τζόνσον. Οι Αρχές προχώρησαν σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε τις έρευνες για ένα ύποπτο όχημα στο Γουέστμινστερ, από το οποίο κοντά στο Κοινοβούλιο και το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, με αποτέλεσμα να αποκλείσει την πρόσβαση στους γύρω δρόμους στην περιοχή.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι άκουσε έναν κρότο στην περιοχή, με την αστυνομία να ανακοινώνει αργότερα ότι προχώρησε σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις.

«Η αστυνομία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Αββαείου του Γουέστμινστερ και αντιμετωπίζει ένα εν εξελίξει περιστατικό που αφορά ένα ύποπτο όχημα. Έχει αποκλειστεί η πρόσβαση σε δρόμους, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν το περιστατικό», έγραψε νωρίτερα η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Twitter.

«Δύο ελεγχόμενες εκρήξεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Το περιστατικό διακόπηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Οι δρόμοι άνοιξαν ξανά και ο κλοιός έχει αρθεί», ενημέρωσε λίγο αργότερα η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Αρκετοί πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, ανήρτησαν εικόνες από την περιοχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα