Βρετανία: Topless ηρωίδα έσωσε οικογένεια από πνιγμό

Βρετανία: Topless ηρωίδα έσωσε οικογένεια από πνιγμό
Η Τζέσικα Λέιτον Τζέσικα Λέιτον

Δύο νεαρές αδερφές και ο ξάδερφός τους βρέθηκαν να παλεύουν για τη ζωή τους κόντρα σε ισχυρά ρεύματα, με μια 28χρονη να τους σώζει.

Το μπάνιο της σε μια παραλία γυμνιστών στη Βρετανία απολάμβανε μια 28χρονη, η οποία βρέθηκε από την μια στιγμή στην άλλη να τρέχει topless και να σώζει μια οικογένεια από πνιγμό.

Η Τζέσικα Λέιτον περιέγραψε στην Cornwall Live πώς χρίστηκε ηρωίδα: “Ήταν λίγο μετά τις 15:00 όταν ήρθε η παλίρροια. Αποφάσισα να μπω για μια τελευταία βουτιά πριν πάω σπίτι. Ήμουν topless στη θάλασσα όταν είδα δύο νεαρές γυναίκες να δίνουν μάχη για να κολυμπήσουν κοντά σε βράχια. Ένας συγγενής τους έτρεξε να τις βοηθήσει αλλά άρχισε να δυσκολεύεται και αυτός.

Κολύμπησα προς αυτούς και συνειδητοποίησα πόσο ισχυρό ήταν το ρεύμα. Προσπαθούσα πολύ και αυτοί πανικοβλήθηκαν, κάτι που δεν είναι ιδανικό σε μια τέτοια κατάσταση”.

Οι δύο αδερφές και ο ξάδελφός τους αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα. “Θα τους έλεγα να επιπλέουν, κάτι που είναι το καλύτερο να κάνεις σε ρεύμα αλλά τρόμαξαν πολύ. Κρατιόντουσαν χέρι-χέρι, έτσι άρπαξα ένα χέρι και τους τράβηξα όλους έξω στην παραλία” είπε η Λέιτον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα