Βρετανοί έρχονταν στην Κρήτη, μέθυσαν στην πτήση, έπαιξαν ξύλο, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Σόφια

Βρετανοί έρχονταν στην Κρήτη, μέθυσαν στην πτήση, έπαιξαν ξύλο, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Σόφια

Με τους επιβάτες στουπί στο μεθύσι το αεροπλάνο αντί για Ηράκλειο προσγειώθηκε στη… Βουλγαρία

Πτήση της Thompson Airways με προορισμό την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, η οποία ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, προσγειώθηκε στη Βουλγαρία λόγω ενός καυγά που προκάλεσαν μεθυσμένοι επιβάτες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mirror, μία ομάδα νεαρών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδευαν για πρώτη φορά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, άρχισαν να τσακώνονται έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, το οποίο είχαν φέρει μαζί τους λαθραία μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Ένας από τους νεαρούς απειλούσε τους υπόλοιπους με χρήση βίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς, ενώ μία νεαρή κοπέλα άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα.

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι νεαροί είχαν ως αποτέλεσμα ο πιλότος του αεροσκάφους, που είχε αναχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, να το προσγειώσει στη Σόφια, όπου παρέμεινε για δύο ώρες.

Οι υπόλοιποι ταξιδιώτες ήταν έξαλλοι με τους νεαρούς, των οποίων η ανεύθυνη συμπεριφορά προκάλεσε την καθυστέρηση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, οι νεαροί που δημιούργησαν τις φασαρίες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας με αποτέλεσμα να γίνουν επιθετικοί και προκλητικοί.

Ένα άτομο συνελήφθη από τις αρχές στη Σόφια.

Το αεροσκάφος έφτασε τελικά στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών.

SHARE:

24Media Network