Βρήκαν μούμια - συγγενή του Μπόρις Τζόνσον και το Twitter τρελάθηκε

Βρήκαν μούμια - συγγενή του Μπόρις Τζόνσον και το Twitter τρελάθηκε

Επιστήμονες το 1975 είχαν ανακαλύψει κάτω από εκκλησία στην Βασιλεία της Ελβετίας ένα μουμιοποιημένο πτώμα, του 18ου αιώνα. Τώρα φαίνεται πως είναι πρόγονος του Μπόρις Τζόνσον

Η γυναίκα, στην οποία άνηκε το πτώμα, φέρεται να έχει πεθάνει από σύφιλη, η οποία την περίοδο εκείνη θεραπευόταν με υδράργυρο, κύριο αποτέλεσμα του οποίου ήταν να προκαλεί περισσότερους θανάτους, από όσες ασθένειες θεράπευε.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα στην ιστορία του πτώματος, επιστήμονες κατέληξαν ότι πρόκειται για την Άννα Καταρίνα Μπίσχοφ, η απόγονη της οποίας, Υβόνη, μερικούς αιώνες αργότερα θα γεννούσε τον Στάνλεϋ Τζόνσον, πατέρα του βρετανού ΥΠΕΞ, Μπόρις Τζόνσον.

ADVERTISING

Στο άκουσμα της είδησης,  ο Τζόνσον ενθουσιάστηκε, προχωρώντας, μάλιστα, σε ανάρτηση στο Twitter,  στην οποία χαρακτηρίζει την "προ-προ-προ γιαγιά του", ως "πρωτοπόρο της σεξουαλικής υγείας"!

Και οι υπόλοιποι χρήστες του twitter, όμως, επίσης ενθουσιάστηκαν μαθαίνοντας την είδηση.  Με πολλούς από αυτούς να στέκονται στην ομοιότητα ανάμεσα στους δύο:

Ο αμερικανός σχολιαστής και συγγραφέας, Keith Olbermann, έγραψε: "Η ίδια λέει πως αισθάνεται μεγάλη ντροπή και πως "τα μαλλιά δεν είναι σίγουρα από τη δική μας μεριά".

SHARE:

24Media Network