Χαβιέρ Μιλέι: Χώρισε με τη Φατίμα Φλόρεζ – “Έπρεπε να ζούμε χωριστά”

Διαβάζεται σε 2'
Χαβιέρ Μιλέι και Φατίμα Φλόρεζ
Χαβιέρ Μιλέι και Φατίμα Φλόρεζ AP

Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι ανακοίνωσε ότι η σχέση του με τη σύντροφό του, την ηθοποιό και κωμικό Φατίμα Φλόρεζ, έφτασε στο τέλος της

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ο οποίος βρίσκεται τώρα σε ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την ηθοποιό και κωμικό, Φατίμα Φλόρεζ.

Ο 53χρονος εμφανίστηκε ως ζευγάρι με την γνωστή κωμικό πριν από οκτώ μήνες, κατά τη διάρκεια της περσινής προεκλογικής εκστρατείας, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times.

Οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση μόλις την Τετάρτη, όταν φωτογραφήθηκαν ενώ έβγαιναν από μια συναγωγή στη νότια Φλόριντα. Εκεί μάλιστα, ο επικεφαλής του κράτους τιμήθηκε ως “πρεσβευτής του φωτός” από εβραϊκή οργάνωση.

Ο Μιλέι, ο οποίος είναι καθολικός αλλά έχει εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον του για τον Ιουδαϊσμό, αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει Εβραίο πρόγονο.

Σε ανάρτησή του αργά το βράδυ της Παρασκευής στο X, ο Μιλέι περιέγραψε τον χωρισμό ως φιλικό, γράφοντας ότι “αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας και να διατηρήσουμε έναν δεσμό φιλίας, δεδομένου του πώς αισθανόμαστε ο ένας για τον άλλον και πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον”.

Είπε ότι η Φλόρεζ είχε λάβει πολλές προτάσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των απαιτήσεων της Προεδρίας, οι δύο τους έπρεπε να ζουν χωριστά, γεγονός που καθιστούσε δύσκολη μια φυσιολογική σχέση.

“Ως αποτέλεσμα της συντριπτικής επαγγελματικής επιτυχίας που βιώνει η Φατίμα, για την οποία είμαι εξαιρετικά υπερήφανος, έχει λάβει πολυάριθμες προτάσεις εργασίας για να εργαστεί τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη”, δήλωσε ο Μιλέι.

“Το σύνθετο έργο που αντιμετωπίζω σήμερα και που μου εμπιστεύτηκαν οι Αργεντινοί, μας οδήγησε να ζούμε χώρια, καθιστώντας αδύνατη τη σχέση ζευγαριού που θα θέλαμε να έχουμε, παρά το πόσο αγαπιόμαστε”, πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι πέρυσι, υπήρχαν εικασίες ότι η Φλόρεζ ενδεχομένως θα μετακόμιζε με τον Μιλέι στην προεδρική κατοικία, το Ολίβος.

Η υπουργός Ανθρώπινου ΚεφαλαίουΣάντρα Πεττόβελλο και η αδερφή του Μιλέι και προσωπάρχης της Προεδρίας, Καρίνα Μιλέι, ζουν στην προεδρική κατοικία, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα