Ο Ροναλντίνιο θέλει να εξαγοράσει τη Μονακό

Διαβάζεται σε 1'
Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο AP Photo/Petr David Josek

Νέα τροπή στον ”πλανήτη Μονακό”, με τον βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, να εμφανίζεται από το πουθενά και εκφράζει πρόθεση να αγοράσει την ομάδα.

Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως, πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ροναλντίνιο, μαζί με το αλγερινό επενδυτικό fund, Clayton Sport, εξέφρασε με κάθε επισημότητα την πρόθεσή του να εξαγοράσει τη Μονακό.

Σύμφωνα με το SPORT24 που επικαλείται την Equipe, ο βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου και οι συνεργάτες του έστειλαν σχετικό γράμμα στον GM των Μονεγάσκων, Ολέξι Γεφίμοφ, το απόγευμα της Δευτέρας (9/8).

Την ίδια στιγμή, δηλαδή, που η Μονακό εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη μεταπώλησή της στον άλλοτε NBAερ, Τζαμάλ Μάσμπερν. Κι όλα αυτά, ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τους Μονεγάσκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα