Ξεπέρασε τα όρια: Ο Μπολσονάρο απάντησε στους επικριτές του με πορνό βίντεο

Ξεπέρασε τα όρια: Ο Μπολσονάρο απάντησε στους επικριτές του με πορνό βίντεο
Στιγμιότυπο από το πορνό βίντεο που ανέβασε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρο

Στο βίντεο που ανάρτησε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος και το οποίο φέρεται να έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Σάο Πάολο, φαίνεται ένας άνδρας να αυνανίζεται πριν ουρηθεί από κάποιο άλλον.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο με την κίνησή του να ανεβάσει στο twitter ένα βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο σε μια προσπάθεια να δείξει την κατάντια της χώρας.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί πολίτες χρησιμοποίησαν τις γιορτές που στήνονται στους δρόμους αυτές τις μέρες για το καρναβάλι για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τον Μπολσονάρο, ο οποίος είναι γνωστός για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις του.

Την Τρίτη λοιπόν ο Βραζιλιάνος πρόεδρος έκανε μια πρώτη ανάρτηση ως “απάντηση” στους επικριτές του, γράφοντας ότι ο πολιτισμός της χώρας “καταστράφηκε από δεκαετίες κυβερνήσεων με σοσιαλιστική κλίση” και λίγες ώρες αργότερα ανέβασε ένα πορνογραφικό βίντεο. Το κλιπ φέρεται να έχει γυριστεί κατά του διάρκεια του καρναβαλιού στο Σάο Πάολο και, μεταξύ άλλων, δείχνει έναν άνδρα να αυνανίζεται πριν ουρηθεί από κάποιον άλλον.

“Δεν αισθάνομαι άνετα να το δείξω αλλά πρέπει να εκθέσουμε την αλήθεια ώστε ο κόσμος να γνωρίζει και να καθορίζει τις προτεραιότητές του. Σε αυτό έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού”, γράφει ο Μπολσονάρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα