Χιθ Λέτζερ: Οι αποκαλύψεις του Στίβεν Γκάγκαν για τη μοιραία νύχτα θανάτου του

Διαβάζεται σε 2'
Χιθ Λέτζερ
Χιθ Λέτζερ AP Photo Dima Gavrysh

Έχουν περάσει 16 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Χιθ Λέτζερ και τα σενάρια για τον θάνατό του δεν σταματούν να απασχολούν. Οι άγνωστες πληροφορίες του σκηνοθέτη Στίβεν Γκάγκαν.

Θεωρίες συνωμοσίας και διάφορα σενάρια που δεν έχουν επαληθευθεί με κανένα τρόπο, έχουν ακουστεί για τον θάνατο του Χιθ Λέτζερ.

Ήταν 22 Ιανουαρίου του 2008 όταν ο σπουδαίος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις απέδωσαν τον θάνατό του σε τυχαία υπερβολική δόση παυσίπονων, αγχολυτικών και υπνωτικών χαπιών.

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης Στίβεν Γκάγκαν ισχυρίστηκε ότι ο Αυστραλός ηθοποιός είχε άλλες φιλοδοξίες εκείνη την εποχή.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «Developmental Hell», ένα spin-off της εκπομπής «Revisionist History» του Μάλκολμ Γκλάντγουελ, ο Γκάγκαν είπε ότι είχε μια ιδέα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 να μετατρέψει το βιβλίο του Γκλάντγουελ, «Blink: The Power of Thinking Without Thinking» σε μια ταινία.

Αρχικά ο Γκλάντγουελ και ο Γκάγκαν είχαν σκεφτεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τελικά κατέληξαν όμως πως ο Λέτζερ θα ήταν καλύτερος για τον ρόλο. Μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού του «Brokeback Mountain», ο Γκάγκαν αποκάλυψε πως έλαβε μια κλήση από τον πατέρα του Λέτζερ, γνωστοποιώντας τα δυσάρεστα νέα.

«Δίπλα στο άψυχο σώμα στο κρεβάτι ήταν το σενάριό μας και το βιβλίο ήταν στο κομοδίνο», είπε ο Γκάγκαν ότι του εκμυστεύτηκε ο πατέρας του 28χρονου ηθοποιού.

«Νομίζω ότι ο αριθμός μου ήταν γραμμένος στο σενάριο. Αυτοί οι άνθρωποι, όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν σοκαρισμένοι και κάλεσαν αυτόν τον αριθμό και δεν ξέρω γιατί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα