Υπέροχη! Η πρώτη κυρία της Βραζιλίας έπεσε σε λίμνη κι έσωσε τον σκύλο της

Η Μαρτσέλα Τεμέρ
Η Μαρτσέλα Τεμέρ AP

Η Μαρτσέλα Τεμέρ, έπεσε με τα ρούχα της μέσα σε μια λίμνη στο προεδρικό Μέγαρο της Μπραζίλια για να σώσει τον σκύλο της

H Μαρτσέλα Τεμέρ, σύζυγος του προέδρου της Βραζιλίας, έπεσε με τα ρούχα μέσα σε μια λίμνη που βρίσκεται στους χώρους του προεδρικού μεγάρου στη Μπραζίλια για να σώσει τον σκύλο της, όπως αποκάλυψαν αξιωματούχοι της προεδρίας και μετέδωσε το BBC.

Όταν βρήκε τον Πίκολι, ένα σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ, να προσπαθεί να κολυμπήσει μέσα στη λίμνη, η Τεμέρ δεν δίστασε να βουτήξει με τα ρούχα για να τον σώσει.

ADVERTISING

Ένας άνδρας της προσωπικής της ασφάλειας, ο οποίος αρνήθηκε να σώσει τον Πίκολι, απολύθηκε έπειτα από το περιστατικό αυτό, το οποίο σημειώθηκε στις 22 Απριλίου. Η Τέμερ περπατούσε στον κήπο του μεγάρου με τον γιο της Μικελτσίνιο και τον Πίκολι όταν το ζωηρό τζακ ράσελ έτρεξε προς την λίμνη, έπεσε μέσα αλλά μετά δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τεμέρ και η οικογένειά του έχουν δύο σκύλους: τον Πίκολι και ένα γκόλντεν ριτρίβερ, τον Θορ.

Όπως σημειώνει πάντως το BBC, η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση προστασίας των ζώων RSPCA καλεί τους πολίτες να μην θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να σώσουν ένα ζώο που έχει πέσει στο νερό.

Πηγή: 

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Βραζιλία 'βράζει' για τη νέα πρώτη κυρία

SHARE:

24Media Network