Υπόθεση Έπσταϊν: “Έτσι με πούλησαν στον πρίγκιπα Άντριου”

Υπόθεση Έπσταϊν: “Έτσι με πούλησαν στον πρίγκιπα Άντριου”
Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι Printscreen - NBC news

Η Βιρτζίνια, ένα από τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν, μιλά για πρώτη φορά δημοσίως και περιγράφει πώς ο μεγιστάνας και η Γκιλέην Μάξγουελ την έριξαν πριν από 18 χρόνια στο κρεβάτι του πρίγκιπα Άντριου για 15.000 δολάρια.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρι και άλλα πέντε θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή στις 10 Αυγούστου 2019, έκαναν αποκαλύψεις για το βρώμικο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης που είχε δημιουργήσει ο μεγιστάνας και στο οποίο είχαν παγιδευτεί οι ίδιες, σε εκπομπή του NBC.

Οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του Έπσταϊν μοιράστηκαν τις ιστορίες τους. Η 35χρονη Βιρτζίνια μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως και περιέγραψε πώς ο Τζέφρι Έπσταιν και η τότε σύντροφός του, Γκιλέην Μάξγουελ, την έριξαν πριν από 18 χρόνια στο κρεβάτι του πρίγκιπα Άντριου για 15.000 δολάρια.

Η Βιρτζίνια αποκαλύπτει πως έκανε σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου σε ένα μπάνιο στο Λονδίνο, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Όπως είπε η ίδια:

“Με στρατολόγησαν από πολύ νεαρή ηλικία και παγιδεύτηκα σε έναν κόσμο που δεν καταλάβαινα. Η Γκίλεην με ξύπνησε το πρωί και είπε: “Θα συναντήσεις έναν πρίγκιπα σήμερα. Θέλω να κάνεις γι’ αυτόν ό,τι έκανες και για τον Έπσταϊν“. Τότε δεν ήξερα πως θα με “πουλούσαν” σε αυτόν τον πρίγκιπα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ακόμα και ένας γαλαζοαίματος ήταν μπλεγμένος στο κύκλωμα. Ο πρίγκιπας Άντριου μου έδωσε ποτό, ήταν βότκα. Μου είπε να χορέψω μαζί του και είπα “εντάξει”, μετά με πήγαν στο σπίτι και μου είπαν ότι θα έρθει και εκείνος. Δεν ήταν αγενής. Είπε “σ’ ευχαριστώ” και έφυγε.”

Την πήγαν στο σπίτι της Μάξγουελ στο Λονδίνο και ακολούθησαν άλλες δύο συνευρέσεις, η μία στην έπαυλη του Έπσταϊν στο Μανχάταν και η άλλη στο λεγόμενο “Νησί των Παιδεραστών” του Έπσταϊν στην Καραϊβική. “Αυτός αρνείται πως συνέβη, αλλά ξέρει την αλήθεια κι εγώ ξέρω την αλήθεια”, δήλωσε η Βιρτζίνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα