ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κυριάκος Ιωσήφ Βελόπουλος (Έσσεν, Δυτική Γερμανία, 24 Οκτωβρίου 1965) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με την οποία έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και βουλευτής Λαρίσης. Στο παρελθόν διετέλεσε βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το 2012 προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία, από την οποία αποχώρησε το 2015, ενώ στις 28 Ιουνίου 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση της Ελληνικής Λύσης. Σπούδασε στην ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών». Το 2013 ολοκλήρωσε προπτυχιακές σπουδές και το 2016 μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Από το 2017 πραγματοποιεί διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Ως δημοσιογράφος έχει παρουσιάσει διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι πιο γνωστές εκπομπές που έχει συμμετάσχει είναι οι «Ελληνόραμα», «Κόντρα και Ρήξη», «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Extra Channel 3,και «Ανατρεπτικό Δελτίο» στο Alert TV.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος

Βελόπουλος: Δεν θα παραστεί στη δεξίωση της Προεδρίας - Η απάντηση της ΠτΔ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ζήτησε να μάθει ποιοι άλλοι θα είναι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Ο λόγος που θα απουσιάζει και η απάντηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο πρόεδρος της "Ελληνικής Λύσης" Κυριάκος Βελόπουλος

Κυριάκος Βελόπουλος: Αρση της ασυλίας του αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή τάχθηκε υπέρ της άρσης ασυλίας του Κυρ. Βελόπουλου σχετικά με μήνυση που έχει κατατεθεί σε βάρος του. Η τελική απόφαση πάντως θα ληφθεί από την Ολομέλεια της Βουλής.

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα

Μάγδα Φύσσα προς Βουλή: Ντροπή ο Βελόπουλος να λέει πως πήραμε 800.000€ για τον Παύλο

Επιστολή της Μάγδας Φύσσα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Τασούλα, με την οποία ζητά "κάθε δυνατό μέτρο προς αποτροπή περαιτέρω διάδοσης των ψευδών ισχυρισμών" του κ. Βελόπουλου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στη Βουλή

Βελόπουλος: Βασική αρχή του νομοσχεδίου είναι η ανάπτυξη με φτηνή εργασία

Στους κινδύνους που ενέχει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στη Βουλή. "Είναι ασύμβατο και γεμάτο λάθη", τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.