Ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει

Ο Δένδιας στο παντζούρι και το ΚΙΝΑΛ που παχαίνει χωρίς να τρώει

O Λάκης Λαζόπουλος στο πρώτο του άρθρο στο NEWS 24/7 γράφει για την "εκτόξευση" του ΚΙΝΑΛ και τον Μητσοτάκη που πήρε ρεβάνς από τον Δένδια χάρη στην Ολλανδέζα. Από την Πατούλη στον Φουρθιώτη και από τις αναμνηστικές δόσεις στη θεωρία των δύο άκρων. Τίποτα δεν ξεφεύγει από το Στόμα του Λάκη!

Το Προσωπο

Το πρόσωπο είναι ένα από τα τρία. Γιώργος, Ανδρέας, Νίκος. Ποιος από τους τρεις;

Όποιος και να είναι από τους τρεις το ΚΙΝΑΛ ανεβαίνει. Έτσι λένε τα γκάλοπ. Χωρίς αρχηγό λοιπόν ανεβαίνουν τα ποσοστά του.

Μα δεν έφαγα τίποτα. Πώς πάχυνα;
Έλα μου ντε! Για τον Αόρατο αρχηγό λοιπόν η άνοδος. Ποιος όμως; Ο Ανδρέας λένε προηγείται. Τον θέλει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλους λόγους.

Η ΝΔ τον θέλει γιατί δικός της είναι ούτως ή άλλως, κι ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ξέρει ότι η εκλογή του θα φέρει διάσπαση στο «ΠΑΣΟΚ» και το κομμάτι που θα μείνει θα έρθει κατά ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι Ανδρέα λοιπόν για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα.

Επόμενη καλή λύση, για τη Νέα Δημοκρατία τουλάχιστον, ο Νίκος. Είναι νέος, φιλόδοξος, και ο Κυριάκος με τα πολλά και ουχί με τα ολίγα μπορεί να τον τουμπάρει για να πάρει και το διαβατήριο του μεσαίου χώρου που με τρεις νεοχουντικούς στα καίρια υπουργεία, του το συρρικνώνουν το κόμμα.

Και ο Γιώργος;

Καταρχάς πρέπει να πω ότι κανένα από τα έργα του ο Ντοστογιέφσκι δεν έγραψε γι’ αυτόν και οι περί του αντιθέτου φήμες να κοπάσουν παρακαλώ. Κι όμως ο Γιώργος μπορεί να κάνει την έκπληξη. Να τα βρει αυτός με τον Κυριάκο και να “νικήσει “τον μπαμπά του.

ΠAΝΤΩΣ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΑΝΕΒAΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤA ΧΩΡIΣ ΚΑΝEΝΑΝ ΑΡΧΗΓO. ΜHΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦHΣΕΤΕ EΤΣΙ. ΜHΠΩΣ ΤΟ ΑΠΡOΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠAΕΙ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ. ΜHΠΩΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ;

Στην Αγγλία πάλι ανησυχούν για την υγεία της βασίλισσας. Τι κακό τους περνάει από τον νου; 95 χρονών είναι.

Αν ήταν άλλη τώρα θα είχαμε τουμπανιάσει απ’ τα κόλλυβα που θα ‘χαμε φάει. Αλλά αύτη είναι βασίλισσα. Κατάλαβες;

Μην ανησυχείτε για τη βασίλισσα. Να είστε ήσυχοι. Θα πάει εκεί που πήγαν κι οι άλλοι.

Έχει αρχίσει και μυρίζει το λιβάνι που έλεγε και μια θεια μου. Βλέπει το νήμα η μαραθωνοδρόμος. 95 γαρ.

Πω-πω και δεν μπορώ την Καμήλα καθόλου

ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ

Ένας κύριος δίνει καραμέλες στους επιβάτες μιας πτήσης. Ένας άλλος κύριος δίνει καραμέλες σε ανήλικα και μετά τα πηγαίνει στο δάσος και τα βιάζει. Το κοινό στοιχείο είναι οι καραμέλες.

Πάνω σ’ αυτή τη βάση τοποθετήθηκε η θεωρία των δύο άκρων κι όποιος κρατάει μια καραμέλα είτε από τη μια μεριά είτε από την άλλη δεν είναι σωστό και οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις κρατούν πάντα ίσες αποστάσεις.

Όμως ο φασισμός είναι το μόνο άκρο της ιστορίας. Η ιστορία έχει μόνο μια άκρη. Αυτή όμως είναι μια δικιά μου θεωρία, που επειδή επηρεάζω τον κόσμο δεν είναι σωστή, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν ασπαστεί την θεωρία των δύο άκρων. Επειδή αυτοί είναι αντικειμενικοί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο Πορτοσάλτε είναι πάντα στην μια άκρη από τον φόβο που έχει μήπως βρεθεί στη δεύτερη. Έγινα φασίστας γιατί δεν ήθελα να γίνω κομμουνιστής. Αν μπορώ να το διατυπώσω σωστά.

ΥΓ. ΦΟΒΑΜΑΙ Ν’ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΤΟ ΤΗΛΕ-ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ‘ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ

  • Η Ολλανδία είχε εμβολιασμένους το 85% του πληθυσμού της κι αντί να πετύχει το τείχος ανοσίας πέρασε σε λοκντάουν.
  • Αυτά τα εμβόλια για πόσο πιάνουν. Για δυο μήνες; για τρεις; Ας βγει να μας πει κάποιος κι όχι να μας λένε θα μας κάνουν μια αναμνηστική δόση.
  • Ποια αναμνηστική δόση; Επί ποίας ανάμνησης; Πάνε καλά. Είναι μια δόση γιατί δεν πιάσαν οι δυο δόσεις.
  • Έρχεται και τέταρτη δόση. Δεν μας αφήνουν να πάρουμε το χάπι όταν αρρωστήσουμε. Εκεί το εμβόλιο. Να δω πώς θα την πουν την τέταρτη δόση. Συγκινητική;
  • Γιατί παρότι εμβολιάστηκα νομίζω ότι με παρακολουθούν με τους ανεμβολίαστους;
  • Σ’ αυτή τη ζωή πρέπει να διαλέξεις. Τον ψεκασμένο η τον πληρωμένο;
  • Κανένας δεν ζητάει τα ρέστα από τις εταιρείες εμβολίων. Απλά παίρνουμε τις αναμνηστικές τους δόσεις.
  • Ο Φουρθιώτης βγήκε. Έπρεπε νομίζετε;
  • Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια υπομονή. Που μια μέρα έσπασε.
  • Αυτό που ακούγεται ότι θα δώσουν στον Κοκλώνη την έβδομη άδεια; Ισχύει;
  • Το ότι είναι κάτι φιλανθρωπικό δεν σημαίνει ότι και τα αυτιά μας θα γίνονται φιλάνθρωπα. Πόση φιλανθρωπία πρέπει να έχουμε για να αντέξουμε την Πατούλη να τραγουδά. Φτάνει θεέ μου. Συγχώρα με. Τι να πεις και συ με τόσες φάλτσες προσευχές που ακούς κάθε μέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα