Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Μ΄αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάσαι

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Μ΄αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάσαι

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: η ακρίβεια είναι θέμα ψυχολογίας, τι γιορτάζουν και ποιοι την 25η Μαρτίου και οι λύσεις που υπάρχουν για το ακριβό ρεύμα.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

00:28 Σε σύγκριση με το Ιράκ, καλά είμαστε

02:12 Η πλούσια Μήτσι για το πώς πρέπει να μιλήσεις στον Έλληνα

05:03 Δεν κρυώνουμε στ΄αλήθεια, είναι ψυχολογικό

11:24 Άφησα την κιλότα μου στον Μαλούμα

14:02 25η Μαρτίου τι γιορτάζουμε και ποιοι;

19:10 Ο Σκρέκας βρήκε λύση για το ακριβό ρεύμα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΕΛΛΑΔΑ, ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΙΡΑΚ

Έλεγε ο Παυλόπουλος στο Όπεν κοιτάζοντας τον Κεφαλογιάννη «Ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί, δεν έχει να βάλει βενζίνη» και ο Κεφαλογιάννης απαντούσε «Εμείς έχουμε ένα επίπεδο διαβίωσης. Για κάντε σύγκριση με Ιράκ και Συρία»

Τι καταλαβαίνεις; Θα τρέχω στο Ιράκ για να καταλάβω αν ζω καλά στην Ελλάδα;

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Ζούμε λοιπόν σ’ ένα ψυχολογικό κρύο και υποφέρουμε από μια ψυχολογική ακρίβεια, δηλαδή πάμε στον φούρνο και βλέπουμε το ψωμί να έχει πάει, μια φέτα ψωμί, ένα ευρώ, αφού έχουμε πληρώσει το ψυχολογικό ρεύμα τρεις φορές επάνω, και το ψυχολογικό φυσικό αέριο άλλο τόσο, δίνουμε τρεις φορές επάνω όλα τα τρόφιμα κι όλα τα ρεύματα κι όλες τις βενζίνες, τρεις φορές πάνω από το κανονικό ,και μας χρεώνουν το ίδιο και τα ψυχολογικά αυτά ποσά.

Διότι αυτά είναι της φαντασίας μας.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ;

Η Ελλάδα βρίσκεται τρεις φορές επάνω στους θανάτους από κορονοϊό σύμφωνα με στοιχεία της EUROSTAT. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρουν δρόμο οι βρωμοβασιλακόπουλοι από τα κανάλια; Δηλαδή είναι τρελοί στο Παρίσι που ανοίξαν όλα τα μαγαζιά, κατάργησαν τα πιστοποιητικά εργάζονται όλοι οι υγειονομικοί στις υπηρεσίες τους. Δεν άκουσα τον Βασιλακόπουλο να λέει για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ. Μόνο πόσα εμβόλια θα κάνουμε.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

  • Ο Μάρτης κι αν φλεβίσει, Γενάρης θα μυρίσει. Θα βάλουμε φλουρί στο αρνί του Πάσχα φέτος.
  • Στην μισή τιμή το ρεύμα στην Δανία. Αν βάλουμε από δέκα ευρώ όλοι αγοράζουμε μια μπαλαντέζα μέχρι εκεί.
  • Ο Σκρέκας για την ακρίβεια στο ρεύμα είπε να κλείνετε τα φώτα και το θερμοσίφωνα. Γυρνάω σπίτι μου και μου λέει η μάνα μου, είδες που θα μπορούσα να έχω γίνει υπουργός;
  • Μια ανακοίνωση που έφτασε τώρα εδώ στο στόμα του Λάκη, «παρακαλείται ο κύριος που μου έκλεψε το ΖΗΤ4979 αυτοκίνητο να μου επιστρέψει την βενζίνη»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα