Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: “Μάνος ή Μόνη;” – Το μεγάλο ερώτημα στην υπόθεση της Πάτρας

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: “Μάνος ή Μόνη;” – Το μεγάλο ερώτημα στην υπόθεση της Πάτρας

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: Η ομιλία του Ζελένσκι στη Βουλή και το κυβερνητικό φλερτ με την ακροδεξιά

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

03:04 Γιατί έφερε ο Ζελένσκι το τάγμα Αζόφ στη Βουλή

07:24 Ποιοι αφήνουν τον Μητσοτάκη να εκτεθεί με την άκρα δεξιά;

12:24 Η χήρα Μήτσι και η τέταρτη δόση

14:26 «Μάμα μία, μάμα δύο, μάμα τρία παιδιά έφαγες;»

20:16 Οι γαλλικές εκλογές και τα πολιτικά υπόστεγα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

Τώρα που βάλαμε την Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή, πρέπει να δούμε ποιους άλλους θα βάλουμε. Η ελληνική κοινωνία έχει βάλει στο μάτι τον Μάνο, διότι δεν τους αρέσει όπως δείχνει και όταν πήγε στον ανακριτή, και ποιος νομίζει ότι είναι και νομίζει ότι είναι ωραίος και ήθελε να πάει στο survivor και ήθελε να πάει στην Φάρμα και νομίζει ότι είναι ωραίος και διάφορα τέτοια, και είναι αλήθεια βέβαια ότι η αδιακύμαντη φωνή του, και η ανεπηρέαστη από συναισθηματισμούς δείχνει κάτι.

Μπορεί ο Μάνος να μην ήξερε ότι η μάνα δολοφονούσε το παιδί της αλλά μπορεί να συμμετείχε σε ένα τρικούβερτο γλέντι μετά από μία μέρα, μετά από δύο μέρες μετά το θάνατο του παιδιού. Σαν να ήξερε. Σαν να αποδεχόταν την θυσία.

Αν θέλει να ζήσει με το Μάνο ούτε ο Μάνος πρέπει να ξέρει ότι έχει δολοφονήσει ούτε και κανείς άλλος. Και αυτοί που την έχουν βοηθήσει είναι αυτοί που έχουν ασπαστεί το δικό της θέλω.

Αντιλαμβάνονται την «θυσία» της.

Αλλιώς είναι συνεργοί σε παιδοκτονία από πρόθεση.

ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ

23 μέρες απεργία πείνας των υγειονομικών. Στην Ελλάδα του 2022 έφτασαν οι υγειονομικοί να φωνάζουν υγειονομική ελευθερία ή θάνατος . 42% λοιπόν των ανθρώπων που πεθαίνουν είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Και με τα τρία εμβόλια.

Εφόσον λοιπόν χρειάζονται τα ίδια μέτρα να παίρνει ένας ανεμβολίαστος κι ένας εμβολιασμένος ποιος ο λόγος για τον οποίον στα δημόσια νοσοκομεία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που παίρνουν όλες τις προφυλάξεις, όλα τα μέτρα να μην μπορούν να εργάζονται. Θα το πω όπως το πιστεύω. Είναι χουντικό καψώνι του Πλεύρη αυτό σε περίοδο δημοκρατίας.

Αλλά τα δεδομένα έχουν αλλάξει κ. Πλεύρη. Ελάτε στην δημοκρατία μας. Δεν σας διόρισε ο μπαμπάς σας στο υπουργείο Υγείας. Είναι υποχρέωση εδώ και τώρα οι υγειονομικοί να μπούνε στις θέσεις τους στα δημόσια νοσοκομεία.

ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

25 ομιλίες έκανε ο Ζελένσκι όλο αυτό το διάστημα σε κοινοβούλια, μόνο στο ελληνικό κοινοβούλιο πλάσαρε τους ναζί. Για ποιον λόγο; Ποιος του το επέτρεψε; Ποιος είχε κέρδος από αυτό;

Ο Ζελένσκι ήξερε ότι αυτό που έκανε θα ήταν αποδεκτό από την ελληνική Βουλή. Την ώρα που περιμέναμε να καταδικάσει την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο, το οποίο δεν έκανε, αποτυπώθηκε από τους προθυμότατους δημοσιογράφους με λόγια «ε το καταλαβαίνουμε γιατί δεν το έκανε»… Αφού δεν έκανε αυτό ο Ζελένσκι , προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω εξευτελισμού του ελληνικού κοινοβουλίου. Της ελληνικής Δημοκρατίας.

Ας διαχωρίσουμε ότι άλλο πράγμα η στήριξη των ελλήνων στον ουκρανικό λαό, στους ανθρώπους που υποφέρουν από τον πόλεμο αυτόν, και άλλο πράγμα ο Ζελένσκι. Και αν ακόμα οι Ουκρανοί δεν τον διαχωρίζουν από αυτούς, εμείς στεκόμαστε δίπλα τους. Αυτό είναι σταθερό σημείο μέσα μας. Είναι ο άνθρωπος προς τον άνθρωπο.

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  • Όταν λέμε ανοσία της αγέλης εννοούμε όλη την αγέλη όχι το κοπάδι του Μήτσου-τάκη. Ο κόσμος ταξιδεύει πάει πέρα-δώθε. Κλάνει ο Ινδός μυρίζει στην Ελλάδα.
  • Το πιο συνηθισμένο σε όλους τους ελληνικούς δρόμους είναι που ο καθένας τον ξηλώνει για να περάσει ένα καλώδιο, μια σωλήνα, μια οπτική ίνα. Mόνο για σταυρουδάκι που έχασαν δεν έχουν ανοίξει τον δρόμο κι έναν δρόμο σωστό παλεύεις να βρεις στην Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα