10 προϊόντα ανδρικής περιποίησης που κάθε άνδρας πρέπει να έχει

10 προϊόντα ανδρικής περιποίησης που κάθε άνδρας πρέπει να έχει
UNSPLASH

Στην εποχή μας, λόγω των περιβαλλοντολογικών συνθηκών, η περιποίηση την επιδερμίδας είναι απαραίτητη για όλο τον κόσμο.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες πλέον πρέπει να προστατεύουν ανελλιπώς την επιδερμίδα τους και να αρχίσουν να δίνουν ολοένα και περισσότερο βάρος στην περιποίηση του δέρματός τους.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για καλλυντικά σώματος και προσώπου καθώς και φροντίδας μαλλιών και περιποίησης γενειάδας που θεωρούμε απαραίτητα για την ανδρική περιποίηση.

Δείτε τα 10 προϊόντα ανδρικής περιποίησης που πρέπει να έχετε στο μπάνιο σας.

APIVITA Men’s Care Σαμπουάν – Αφρόλουτρο με Κάρδαμο & Πρόπολη

Το σαμπουάν – αφρόλουτρο Apivita καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και την επιδερμίδα χωρίς να ερεθίζει δέρμα και τριχωτό, έχει στυπτική δράση και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες και η φυσική σαπωνάρια (σαπουνόχορτο) που χρησιμοποιείται αντί για σαπούνι, καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζουν και χωρίς να αφυδατώνουν.

Ο συνδυασμός από βιολογικά συστατικά όπως το κάρδαμο, το ginseng και το έλαιο jojoba έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, τονωτικές ιδιότητες ενώ ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή.

Η πρόπολη και η γλυκόριζα προσφέρουν αντισηψία και ρύθμιση της λιπαρότητας και σε συνδυασμό με το βιολογικό εκχύλισμα ελιάς προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους (καυσαέριο, καπνός τσιγάρου, βαρέα μέταλλα κ.α.).

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια Κάρδαμο, Φασκόμηλο, Λεμόνι και Κέδρος αναζωογονούν την επιδερμίδα, τονώνουν τη διάθεση, απομακρύνουν το άγχος και ενισχύουν τη συγκέντρωση.

Το νερό από έγχυμα βιολογικού κάρδαμου έχει αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

KERASTASE GENESIS HOMME Ανδρικό ενδυναμωτικό spray κατά της τριχόπτωσης

Το Kerastase Genesis σπρέι ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της πυκνότητας, για αδύναμα μαλλιά που είτε είναι εκ φύσεως λεπτά είτε παρουσιάζουν λέπτυνση.

Το Spray de force epaississant είναι ένα σπρέι ενδυνάμωσης και ενίσχυσης της πυκνότητας, για αδύναμα μαλλιά που είτε είναι εκ φύσεως λεπτά είτε παρουσιάζουν λέπτυνση. Αυξάνει τη διάμετρο κάθε τρίχας, για πιο πλούσια μαλλιά και δίνει αμέσως την αίσθηση πιο πυκνών μαλλιών. Το Spray de force epaississant έχει ελαφρύ κράτημα χωρίς κολλώδη αίσθηση, που αμέσως αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας, για πιο πλούσια, πιο δυνατά μαλλιά. +25% μεγαλύτερη μάζα μαλλιών μετά από 1 εφαρμογή. +5% μεγαλύτερη διάμετρος τρίχας. Κύρια συστατικά: Κρεατίνη: Αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, βελτιώνει τις μηχανικές της ιδιότητες, και την προστατεύει από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UV και η θερμότητα. Ρίζα Τζίντζερ: Γνωστή για την ικανότητά της να προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων και ενεργοποιεί το τριχωτό.

Vichy Homme Sensi Baume After Shave Balm

Για άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα που θέλουν να δώσουν τέλος στις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα. Κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Το Vichy Holmme After shave Balm δυναμώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Φροντίδα μετά το ξύρισμα που συνδυάζει τη δύναμη του Ιαματικού Νερού της Vichy, πλούσιου σε ιχνοστοιχεία, με Ασβέστιο προσφέροντας διπλή δράση για την ευαίσθητη επιδερμίδα:

1. Ανακουφίζει άμεσα την επιδερμίδα.

2. Δυναμώνει την επιδερμίδα μετά από κάθε ξύρισμα.

Η επιδερμίδα είναι πιο δυνατή και λιγότερο αντιδραστική στο ξύρισμα.

Άμεσα:

  • – 60% ερεθισμοί
  • – 62% κοκκινίλες
  • – 79% αίσθηση καύσου.

Σε 15 ημέρες: Η επιδερμίδα είναι πιο δυνατή και λιγότερο αντιδραστική.

Η σύνθεσή του ΧΩΡΙΣ PARABEN, χωρίς άρωμα και χωρίς οινόπνευμα είναι εμπλουτισμένη με Ιαματικό Νερό της Vichy για απόλυτο σεβασμό της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η ρευστή και μη λιπαρή υφή του δεν κολλάει και λειτουργεί ως «ασπίδα προστασίας» για την επιδερμίδα, προσφέροντας ιδανική άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα.

L’OREAL PARIS Mex One- Twist Haircolor

Το Twist Haircolor της L’ oreal αναμειγνύεται εύκολα, δεν στάζει, φυσικό αποτέλεσμα! Με τη νέα βαφή μαλλιών One -Twist, σχεδιασμένη με νέα τεχνολογία gel χωρίς αμμωνία, η κάλυψη των λευκών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη: Απλά στρίψτε, ανακινείστε και εφαρμόστε και μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε εγγυημένο αποτέλεσμα. Κάλυψη των λευκών για 6 εβδομάδες χωρίς το εφέ ρίζας.

Clarins Men Active Face Wash

Με το Clarins Men Active Face Wash φροντίστε για μια εξαιρετικά καθαρή επιδερμίδα με ένα απαλό αφρό καθαριστικό που καταπολεμά τους ρύπους με την απαλή καθαριστική δύναμη των εκχυλισμάτων Grindelia και Gaultheria. Αφήνει το δέρμα απαλό και τονωμένο. Κατάλληλο για χρήση δύο φορές την ημέρα.

RITUALS HOMME 2-IN-1 BEARD SHAMPOO & CONDITIONER

Με το Homme 2-In-1 Beard Shampoo & Conditioner χαρίστε καθαριότητα, απαλότητα και θρέψη στα γένια σας με ένα ειδικό σαμπουάν και conditioner που δεν θα αφαιρέσει τη φυσική λιπαρότητα του προσώπου και της γενειάδας σας. Το προστιθέμενο έλαιο βασιλικού – με αντιοξειδωτικές, στυπτικές και ενυδατικές ιδιότητες – θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την επιδερμίδα κάτω από τα γένια σας ενυδατωμένη, ενώ το έλαιο αργκάν – πλούσιο σε βιταμίνη Ε – έχει αναζωογονητική δράση που μαλακώνει και ενυδατώνει τα γένια.

  • καθαρισμός και περιποίηση επιδερμίδας και γενειάδας
  • κατά του μπερδέματος της τρίχας
  • αργκάν και βασιλικός
  • κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης επιδερμίδας
  • δερματολογικά ελεγμένο
  • 96% φυσικής προέλευσης

Ted Baker London Beard Oil

Το έλαιο Ted Baker London Beard Oil αφήνει τα γένια μαλακά και λαμπερά ενώ παράλληλα ενυδατώνει την τρίχα Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  • Μαλακώνει και ενυδατώνει τα γένια.
  • Προσφέρει λάμψη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Ρίξτε λίγες σταγόνες λάδι στην παλάμη σας.
  • Κάντε απαλά μασάζ στην γενειάδα.
  • Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Barber Mind Father Pre Shave Gel

Gel για πριν το ξύρισμα της εταιρίας Barber Mind. Το gel για πριν το ξύρισμα Barber Mind Father ενυδατώνει το δέρμα και μαλακώνει την τρίχα ώστε το ξυραφάκι να γλιστράει πιο εύκολα. Έτσι προλαμβάνονται ερεθισμοί και καψίματα, κοψίματα, γδάρσιμο, φαγούρα και τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα.

Kiehl’s Facial Fuel

Αυτός ο «επιταχυντής ανάκαμψης προσώπου βοηθά το δέρμα να αντισταθεί στις επιπτώσεις του περιβαλλοντικού στρες για μια υγιή, αναζωογονημένη εμφάνιση. Με το Kiehl’s Facial Fuel το δέρμα σας, θα αισθάνεται ανεφοδιασμένο, επαναφορτισμένο και αναζωογονημένο!

Clinique For Men Post Shave Soother

Toner της Clinique For Men Post Shave Soother που φροντίζει το δέρμα του άνδρα μετά το ξύρισμα. Χάρη στα συστατικά του προσφέρει αίσθηση τόνωσης και φρεσκάδας μετά το ξύρισμα, με ελαφριά ρευστή υφή σαν νερό.

Η αλόη καταπραΰνει την αίσθηση καψίματος και τις κοκκινίλες που προκαλούνται με το ξύρισμα. Περιέχει ένζυμα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που προλαμβάνουν τον ερεθισμό και τις εκδορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα