5 ανδρικά μπουφάν μέχρι 100 ευρώ

5 ανδρικά μπουφάν μέχρι 100 ευρώ
UNSPLASH

Επωφεληθείτε των εκπτώσεων και αγοράστε το νέο σας μπουφάν για τις επόμενες χρονιές.

Το απαραίτητο χειμερινό ρουχο το οποίο συνοδεύει κάθε μας εμφάνιση είναι το μπουφάν. Είναι must, λοιπόν, στην γκαρνταρόμπα μας να έχουμε ένα ωραίο μπουφάν το οποίο και θα φοράμε όλο τον χειμώνα δημιουργώντας υπέροχα σύνολα, είτε για το γραφείο, ειτε για την βόλτα μας.

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα μπουφάν για να εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες εκπτώσεις των διαδικτυακών καταστημάτων και να σας βρεί ο επόμενος χειμώνας έτοιμους, δεν έχετε παρά να δείτε τη λίστα με τα μπουφάν που σας ετοιμάσαμε.

Columbia POWDER LITE JACKET

Γι’ αυτόν το χειμώνα, εξοπλιζόμαστε το συντομότερο δυνατό με ένα όμορφο φουσκωτό powder lite μπουφάν! Σε μαύρο χρώμα, η μάρκα Columbia το θέλει πολύ ζεστό και φτιαγμένο από πολυεστέρα (100%). Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν αυτό το μοντέλο απαραίτητο!

Superdry CLASSIC FUJI PUFFER JACKET

Όταν κάνει πολύ κρύο, μπορούμε να φορέσουμε αυτό το classic Fuji puffer μπουφάν και να είμαστε μοδάτοι. Με το σπορ στυλ του και την υπέροχη ζεστασιά που παρέχει, λυγίζουμε γι’ αυτό το μοντέλο!

Adidas Varilite Ho Jkt

Αυτή τη σεζόν, το φουσκωτό μπουφάν αποτελεί τάση! Σε μπλε χρώμα, η μάρκα Adidas Performance το θέλει πολύ ζεστό και φτιαγμένο από πολυεστέρα (100%) . Ιδανικό για την πόλη και άνετο, είναι απαραίτητο, δεν πρέπει να σας λείψει!

Jack & Jones JCOBACH PARKA

Γι’ αυτή τη σεζόν, επιλέγουμε αυτό το πανωφόρι που σχεδίασε η μάρκα Jack & Jones. Για να κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!

Deeluxe TRADSON

Κλασσικό και κομψό, αυτό το πανωφόρι της μάρκας Deeluxe θα ευχαριστήσει όσους αγαπούν το στυλ! Μάλιστα, θα κυκλοφορείτε άνετα και τις βροχερές ημέρες!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα