5 σετ μαγειρικών σκευών για την ανανέωση της κουζίνας σας

5 σετ μαγειρικών σκευών για την ανανέωση της κουζίνας σας
UNSPLASH

Η μαγειρική είναι μία απ΄τις καθημερινές δραστηριότητες στην οποία αφιερώνουμε χρόνο. Είναι ένα είδος τέχνης στην οποία δημιουργούμε νέους συνδυασμούς, νέες γευστικές εμπειρίες και περνάμε δημιουργικό χρόνο αγαπημένα μας πρόσωπα!

Έχει έρθει, λοιπόν, η ώρα να ανανεώσουμε την όλη διαδικασία της μαγειρικής και να αναβαθμίσουμε τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε, ανανεώνοντας οικονομικά τα μαγειρικά μας σκεύη.

Σας ετοιμάσαμε μια λίστα με σετ απο κατσαρόλες και τηγάνια που θα απογειώσουν την μαγειρική σας ικανότητα!

Κατσαρόλες Ανοξείδωτες (Σετ 12τμχ) Renberg Alexander

Κατσαρόλες σετ σε ασημί χρώμα από την σειρά Renberg της εταιρίας Bergner. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι συμβατές για κάθε τύπο εστίας. Το σετ διαθέτει 1 σωτέζα με αντικολλητική επίστρωση, 1 γαλατιέρα, 1 κατσαρολάκι και 3 κατσαρόλες. Η σωτέζα διαθέτει επίστρωση Xylan Coating για επιπλέον αντικολλητική δράση και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, ενώ όλα τα σκεύη έχουν πενταπλή επαγωγική επίστρωση για μεγαλύτερη θερμική αγωγιμότητα και απόδοση. Όλα τα σκεύη έρχονται με το γυάλινο καπάκι τους και έχουν διαφορετικά μεγέθη και χωριτηκότητες. Ιδανική επιλογή για να έχετε ένα ολοκλημένο σετ στην κουζίνα σας.

Σετ μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο ατσάλι 12 τμχ, Blaumann BL-1031 Gourmet Line

Ένα πλήρες jumbo σετ 12 τεμαχίων από ανοξείδωτο ατσάλι για ασυναγώνιστη αντοχή σε ασύγκριτη τιμή. Ιδανικό για να εξοπλίσετε τέλεια το σπίτι και το εξοχικό σας, να το δωρίσετε στα παιδιά σας ή σε φίλους.

Η σειρά Gourmet Line της Blaumann διαθέτει υπέροχο σχεδιασμό με τρεις σατινέ γραμμές, ώστε να μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε τα σκεύη και για παρουσίαση του φαγητού σας στο τραπέζι.

Ο ειδικός πάτος 5 στρωμάτων εγγυάται έως και 35% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ τα γυάλινα καπάκια που διαθέτουν βοηθούν στην ήδη χαμηλή κατανάλωση καθώς σας γλιτώνουν από το συνεχές άνοιγμα της κατσαρόλας για έλεγχο του φαγητού.

Για επιπλέον ευκολία στο εσωτερικό κάθε κατσαρόλας θα βρείτε χαραγμένη μια κλίμακα δοσομέτρησης για να ξέρετε κάθε στιγμή πόσα υγρά προσθέτετε.

Το βαθύ τηγάνι της συλλογής διαθέτει ανάγλυφο πάτο grill για πεντανόστιμα και άψογης εμφάνισης ψητά.

Χρησιμοποιήστε τις για να δημιουργήσετε ένα πλήρες μενού που θα εντυπωσιάσει.

Είναι κατάλληλες για όλες τις εστίες.

Σετ μαγειρικά σκεύη 15 τεμαχίων Royalty Line

Η επαγγελματική σειρά της Royalty Line RL-ES1015M είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο χυτευμένο υπό πίεση και μάρμαρο για ασύγκριτη ανθεκτικότητα και αξεπέραστες επιδόσεις.

Το σετ RL-ES1015M περιλαμβάνει και το καινοτόμο διπλό τηγάνι της Royalty Line που είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να φέρει νέους και βελτιωμένους τρόπους παρασκευής φαγητού. Έχει όπως και τα υπόλοιπα σκεύη της σειράς ανώτερης ποιότητας αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου και επιπλέον κλείνει σχεδόν αεροστεγώς με μαγνητικό μηχανισμό για εντυπωσιακά γρήγορο μαγείρεμα. Η ενίσχυση του κλεισίματος του τηγανιού με σιλικόνη, εγγυάται ακόμα λιγότερη απώλεια θερμότητας και έτσι εκτοξεύει το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Με το διπλό τηγάνι της Royalty Line μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε και το τηγάνισμα καθώς μπορείτε να το κλείσετε όποτε θέλετε όσο τηγανίζετε και να προστατεύσετε έτσι την κουζίνα, τις εστίες και εσάς από το ενοχλητικό πιτσίλισμα λαδιών. Έχει ειδική τρύπα για να αφαιρείτε εύκολα το επιπλέον λάδι και εργονομική λαβή.

Δεν υπάρχει φαγητό ή τεχνική που δε μπορείτε να κάνετε. Το σετ περιλαμβάνει ποικιλία δημοφιλών μεγεθών για να έχετε πάντα το σκεύος που χρειάζεστε. Επιπλέον το τηγάνι και το κατσαρολάκι έχουν αφαιρούμενες λαβές για να μεταφέρονται με ευκολία από τις εστίες στον φούρνο όταν θέλετε να τελειώσετε εκεί το ψήσιμο ενός φαγητού (φιλέτο μοσχαριού ή κοτόπουλου, ψάρι κ.α.). Την ίδια ευελιξία έχουν και οι κατσαρόλες καθώς τα χερούλια τους είναι γυμνά – για να μην καίγεστε όταν η θερμοκρασία τους είναι υψηλή συνοδεύονται από 4 λαβές σιλικόνης.

Η αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου προστατεύει ακόμα περισσότερο το φαγητό και την κατσαρόλα σας. Ξεχάστε τα καμένα υπολείμματα τροφών που γίνονται ένα με τον πάτο και καταστρέφουν ό,τι φτιάχνετε. Το μάρμαρο προσφέρει επιπλέον αντιβακτηριδιακή προστασία ενώ ταυτόχρονα είναι εντυπωσιακά ανθεκτικό.

Pyramis Set Gourmet 5 τεμαχίων

Το σετ μαγειρικών σκευών της Lamart θα σε βοηθήσει να ετοιμάσεις και να δημιουργήσεις τις συνταγές σου, ανεξάρτητα τον τύπο εστίας που έχεις στην κουζίνα. Σε όμορφο άσπρο χρώμα, οι κατσαρόλες της Lamart είναι εντυπωσιακές. Διαθέτουν γυάλινα καπάκια με οπή απελευθέρωσης ατμού για να επιτηρείς κάθε στιγμή τη συνταγή σου, είναι ανθεκτικές απέναντι στη θερμότητα ενώ είναι κατασκευασμένες από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι κατά της διάβρωσης. Ταυτόχρονα διαθέτουν και εργονομικές λαβές για άνετη χρήση ή αποθήκευση. Συμβατές και με επαγωγικές εστίες, τα σκεύη της Lamart έρχονται σε 4 μεγέθη από 1.2lt έως και τα 6.2lt, για να μαγειρεύεις εύκολα, όποια εστία και αν είναι διαθέσιμη ή ανάλογα την ποσότητα του φαγητού.

Σετ Κατσαρόλες LAMART LT1111 4 τεμαχίων

Το σετ μαγειρικών σκευών της Lamart LT1111 θα σε βοηθήσει να ετοιμάσεις και να δημιουργήσεις τις συνταγές σου, ανεξάρτητα τον τύπο εστίας που έχεις στην κουζίνα. Σε όμορφο άσπρο χρώμα, οι κατσαρόλες της Lamart είναι εντυπωσιακές. Διαθέτουν γυάλινα καπάκια με οπή απελευθέρωσης ατμού για να επιτηρείς κάθε στιγμή τη συνταγή σου, είναι ανθεκτικές απέναντι στη θερμότητα ενώ είναι κατασκευασμένες από πρώτης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι κατά της διάβρωσης. Ταυτόχρονα διαθέτουν και εργονομικές λαβές για άνετη χρήση ή αποθήκευση. Συμβατές και με επαγωγικές εστίες, τα σκεύη της Lamart έρχονται σε 4 μεγέθη από 1.2lt έως και τα 6.2lt, για να μαγειρεύεις εύκολα, όποια εστία και αν είναι διαθέσιμη ή ανάλογα την ποσότητα του φαγητού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα