Action Service: Διαφορετική προσέγγιση στο service οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

Action Service: Διαφορετική προσέγγιση στο service οικιακών ηλεκτρικών συσκευών

Όλοι μας έχουμε βρεθεί λίγο-πολύ, στη δυσάρεστη κατάσταση να χαλάσει η συσκευή μας και εννοείται αυτό θα συμβεί όταν την έχουμε περισσότερο ανάγκη!

Πώς να το πούμε διαφορετικά, το πλυντήριο, η κουζίνα, το ψυγείο δεν μπορούν να μείνουν χαλασμένα, πρέπει να επιδιορθώνονται άμεσα.

Καλώντας στην επίσημη αντιπροσωπεία, οι τιμές είναι αντίστοιχες τής περιόδου που διανύουμε… Πολύ υψηλές! Υπάρχουν, βέβαια, οι πλατφόρμες εύρεσης τεχνικών, αλλά η ποιότητα εργασίας και οι τιμές δεν είναι σταθερές.

Κακά τα ψέματα, η επισκευή της συσκευής πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη μάρκα και τις πιθανές βλάβες της. Η άμεση και ακριβής διάγνωση της βλάβης είναι καθοριστική, ενώ το κόστος του service πρέπει να είναι λογικό, ώστε να αξίζει να την επισκευάσεις!

Εδώ έρχεται η Action Service, πάροχος υπηρεσιών service και τεχνικής υποστήριξης, με 27 έτη εμπειρίας και εξειδίκευση στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές κάθε είδους.

Η κάθε επισκευή της Action Service, παρέχεται από πιστοποιημένους τεχνικούς που εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για την Action Service. Είναι τεχνικοί που γνωρίζουν τις μάρκες και τις πιθανές βλάβες της κάθε συσκευής, από πλυντήριο ρούχων, πιάτων, τηλεόραση, κουζίνα, κλιματιστικό, σύστημα ήχου, μέχρι e-scooters.

Η κατάρτιση, η εμπειρία και η τεχνολογική υποδομή της Action Service, είναι οι λόγοι που την έχουν επιλέξει ως επίσημο επισκευαστή οι εταιρείες: Κωτσόβολος, Praktiker, AWP (όμιλος Mondial), AEG, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Daikin, Toyotomi, Tesla, Pioneer, Canon, Brother, Telefunken, Ducati Mobility.

Άλλωστε η μεγάλη εμπειρία της Action Service μιλάει από μόνη της, με 11.000 επισκευές ανά έτος και τα στατιστικά να εντυπωσιάζουν:

  • Ποσοστό επισκευών χωρίς recall 99%

  • Ποσοστό επισκευών μέσα σε 7 ημέρες 92%

  • Δείκτης εμπιστοσύνης πελατών 83%

  • Δείκτης ικανοποίησης πελατών 87%

Απλά τηλεφωνήστε στο 210 9554 070, ή συμπληρώστε το τηλέφωνό σας στη φόρμα της actionservice.gr. Σε 24 ώρες, εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στον χώρο σας για να εκτιμήσει τη βλάβη και να προσφέρει την επισκευή της σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλής ποιότητας τεχνικές υπηρεσίες και ανταλλακτικά γνήσια ή συμβατά, κατ’ επιλογή σας.

Και το καλύτερο; Εκτός από την οικονομική επίσκεψη και διάγνωση με μόνο 27€, επισκευάζοντας με την Action Service, έχετε 12 μήνες εγγύηση για την επισκευή και τα ανταλλακτικά αλλά και μηδενικό ρίσκο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην περίπτωση που η επισκευή αποδειχθεί ασύμφορη, τα 27€ τα διατηρείτε για οποιαδήποτε αγορά αντίστοιχης υπηρεσίας ή προϊόντος από την Action Service.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα