Αποτελεσματική λύση για την τριχόπτωση; Μεταμόσχευση μαλλιών από τους ειδικούς

Αποτελεσματική λύση για την τριχόπτωση; Μεταμόσχευση μαλλιών από τους ειδικούς

Η απώλεια των μαλλιών, και μαζί η πτώση της ψυχολογικής διάθεσης λόγω της τριχόπτωσης, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για να το αφήνεις στην τύχη.

Με ναυαρχίδα την Αθήνα και με 35 χρόνια εμπειρίας η Seneca Medical Group αποτελεί πρότυπο στο χώρο της μεταμόσχευσης των μαλλιών. Oι κλινικές του Seneca Medical Group έχουν περάσει με επιτυχία το τεστ του χρόνου και συνεχίζουν την πορεία τους διαθέτοντας 35 χρόνια εμπειρία. Εξελίσσονται συνεχώς και ισχυροποιούν τη θέση τους, έχοντας ως γνώμονα το όραμα με το οποίο ξεκινήσαν, την αποστολή αλλά και τις αξίες μας, κάτι που τους έχει χαρίσει διεθνή φήμη. Στις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών του Seneca Medical Group θα βρεις το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για το πιο φυσικό αποτέλεσμα στο πιο προσιτό κόστος.

Έρχεται η στιγμή στη ζωή πολλών ανθρώπων που… χάνουν τις τρίχες του κεφαλιού τους και μαζί και το μέτρημα. Εκεί που θεωρείται φυσιολογικό,- γι’ αυτό και κανείς δεν το πολυπροσέχει!- να «αφήνει» στο μαξιλάρι, το μπάνιο, το χτένισμα ή τα ρούχα 50 με 100 τρίχες καθημερινά, ξαφνικά παρατηρεί μια σταδιακή αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής, γιατί αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί. Όσο κι αν η πρώτη (και η δεύτερη και η τρίτη) αντίδραση είναι το σοκ, η πραγματικότητα, της ανθρώπινης ζωής και της επίσης ανθρώπινης στατιστικής, είναι αδυσώπητη: η αλωπεκία ανδρογενετικού τύπου μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση και αραίωση από αρκετά νωρίς σε άντρες και γυναίκες.

Τριχόπτωση; Μη χάνεις και τις ελπίδες σου!

Δύο στους τρεις άντρες θα παρατηρήσουν τριχόπτωση μέχρι την ηλικία των 35 ετών, ενώ δεν είναι σπάνιο τα πρώτα σημάδια φαλάκρας να εμφανιστούν (κράτα την αναπνοή σου!) ακόμα και από τα 21. Και περισσότερες από δύο στις δέκα γυναίκες θα παρουσιάσουν έντονη λέπτυνση και αραίωση των μαλλιών στην κορυφή του κεφαλιού τους και πάνω από το μέτωπο.

Υπάρχουν, φυσικά και άλλοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή τριχόπτωση και αραίωση και στα δύο φύλα, όπως το στρες, οι ορμονικές ανισορροπίες, η κακή διατροφή, αυτοάνοσα νοσήματα και συγκεκριμένα φάρμακα.

Τώρα που σε βομβαρδίσαμε με τα στατιστικά, αισθανόμαστε ότι πρέπει να σε καθησυχάσουμε. Ξέρουμε από πρώτο χέρι (ή, για την ακρίβεια, χτένισμα) ότι η τριχόπτωση ρίχνει την αυτοπεποίθηση και προκαλεί στρες αλλά και κατάθλιψη. Είμαστε, λοιπόν, σίγουροι ότι θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα το γεγονός ότι μία από τις καλύτερες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μεταμόσχευση μαλλιών: Μια κλινική αλλάζει τα δεδομένα

Το Seneca Medical Group είναι ο σύμμαχός σου για να δεις και να ζήσεις την αλλαγή στο τριχωτό της κεφαλής σου, γιατί με την εξατομικευμένη προσέγγιση και τις καινοτομίες της προσφέρει τις πιο πρωτοποριακές και προηγμένες θεραπείες τριχόπτωσης σε προσιτό κόστος. Έχει παρελθόν, μετρώντας 35 χρόνια εμπειρίας και διεθνή φήμη, παρόν, με γιατρούς και νοσοκόμες που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στις θεραπείες και διαδικασίες αποκατάστασης των μαλλιών για να υλοποιούν το Total Care σύστημα διάγνωσης και θεραπείας, αλλά και μέλλον, καθώς αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνικές και εργαλεία για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Αποτελεσματική λύση για την τριχόπτωση; Μεταμόσχευση μαλλιών από τους ειδικούς

Επειδή η υπόθεση «τριχόπτωση» είναι πολυπαραγοντική και εντελώς ξεχωριστή σε κάθε άτομο, στις κλινικές του Seneca Medical Group θα αισθανθείς ότι σκύβουν πάνω από το πρόβλημά σου (και το κεφάλι σου) εντελώς εξατομικευμένα, φτιάχνοντας μια πλήρη ψηφιακή φόρμα με τα δεδομένα σου. Θα το καταλάβεις από την πρώτη επίσκεψη, όταν θα λάβουν ένα πλήρες ιστορικό, και στη συνέχεια που θα καθίσεις στο… μικρό φωτογραφικό στούντιο. Στον φωτοθάλαμο προηγμένης τεχνολογίας με προσαρμοσμένο φόντο, κυκλική λάμπα LED για ρύθμιση της φωτεινότητας του περιβάλλοντος και δείκτες αποστάσεων, δεν θα πάρεις… πόζα, αλλά θα αξιολογήσουν την τριχόπτωσή σου ώστε να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της θεραπείας σου.

Οι ειδικοί του Seneca Medical Group έχουν κι άλλο ένα εργαλείο για να κάνουν διάγνωση αλλά και follow-up στη θεραπεία σου. Με προηγμένο λογισμικό ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο μετρούν: τον αριθμό τριχών και τριχοθυλακίων, τον μέσο αριθμό τριχών ανά τριχοθυλακική μονάδα, το μέσο πάχος των τριχών και τη μέση μεσοθυλακική απόσταση – αυτά για να καταλάβεις ότι σκανάρουν σχολαστικά κάθε τετραγωνικό εκατοστό του κεφαλιού σου!

Καινοτομία και εμπειρία για να ζήσεις την αλλαγή στα μαλλιά σου

Το ίδιο εξελιγμένη είναι και η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που έχουν αναπτύξει στο Seneca Medical Group. Η τεχνική Direct FUE είναι εξέλιξη της FUE και το πλεονέκτημά της είναι ότι δεν έχει τα αφύσικα αποτελέσματα αυτής της δεύτερης. Πρόσεξε πόσο λεπτή και ακριβής δουλειά γίνεται: με την Direct FUE, κάθε υγιές τριχοθυλάκιο τοποθετείται ξεχωριστά και άμεσα στην πάσχουσα περιοχή με το implanter, ένα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο που επιτρέπει στον γιατρό να ελέγχει το βάθος, την κατεύθυνση και τη γωνία τοποθέτησης του κάθε μοσχεύματος. Όλη η επέμβαση γίνεται από τους έμπειρους και άρτια καταρτισμένους γιατρούς του Seneca Medical Group, με τα αυστηρότερα πρωτόκολλα και εργαλεία τόσο μικρά σε διάμετρο που σέβονται το τριχωτό της κεφαλής και των τριχοθυλακίων και χαρίζουν ένα πυκνό, φυσικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ορατό σημάδι.

Το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα! Κι αυτό είναι εγγυημένο ότι θα το δεις σε μόλις δύο μήνες από τη μεταμόσχευση όπως χιλιάδες άνθρωποι που έχουν εμπιστευτεί το Seneca Medical Group για θεραπεία στα μαλλιά, τα γένια ή τα φρύδια. Τα μαλλιά σου θα έχουν 100% φυσική εμφάνιση, χωρίς τομές και οπές στην πάσχουσα περιοχή, αλλά και χωρίς επιπλοκές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα