Bartenders και Baristi όλου του κόσμου ενωθείτε, έρχεται το BeFoot Festival

Bartenders και Baristi όλου του κόσμου ενωθείτε, έρχεται το BeFoot Festival

Στο BeFooT Festival θα συναντήσετε στον εκθεσιακό χώρο όλες τις κορυφαίες σχολές και ΙΕΚ για να ενημερωθείτε για τα προγράμματά τους και να λάβετε υποτροφίες αποκλειστικά για τους επισκέπτες του BeFooT.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στη Τεχνόπολη έρχεται κυριολεκτικά το γεγονός της χρονιάς για όσους εργάζονται στον επισιτισμό – τουρισμό ως Bartenders, barista, chef και pastry chef.

To 1o Φεστιβάλ επιμόρφωσης για την μαγειρική, την ζαχαροπλαστική, το ποτό, τον καφέ, το F&B που αφορά όσους θέλουν να καταρτιστούν – σπουδάσουν ή εργάζονται ήδη στους παραπάνω τομείς έρχεται 26 και 27 Ιανουαρίου στο Γκάζι.

Στο BeFooT Festival θα συναντήσετε στον εκθεσιακό χώρο όλες τις κορυφαίες σχολές και ΙΕΚ για να ενημερωθείτε για τα προγράμματά τους και να λάβετε υποτροφίες αποκλειστικά για τους επισκέπτες του BeFooT.

Παράλληλα και τις δύο ημέρες θα πραγματοποιούνται σε δύο διαφορετικά Stages (Cooking και Barista – Bartender Stage) σεμινάρια με βεβαιώσεις παρακολούθησης από ΙΕΚ, σχολές, εταιρικά brands (The Clumsies – Senios), κορυφαίους bartenders, barista, chef και pastry chef. Παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν F&B και Hotel Management σεμινάριο με βεβαίωση παρακολούθησης.

Bartending – Barista Training Stage

Το Σάββατο ξεκινάει η Etoile by le Chefs με τον Θ. Παπαδόπουλος, bartender του Regency Casino Mont Parnes πραγματοποιώντας το «Μεσογειακό Cocktail: Η εξέλιξη του Bartending» ενώ συνεχίζουμε με σεμινάρια barista της TAF και προχωράμε στις σύγχρονες τάσεις στην “Εκπαίδευση Bartending & & Mixology: Τα μυστικά της επιτυχίας στην μπάρα” του IEK PRAXIS με τον Πέτρο Μυτιληναίο, (Bacardi Legacy 2018 Greek Finalist, Brand Ambassador at Skinos Mastiha Spirit)

Ακολουθεί από την Ομάδα “The Clumsies” και το Senios ο καταξιωμένος bartender Βασίλης Κυρίτσης, η LE MONDE με τον Γιάννη Κοροβέση, Bar consultant-drinks editor και το σεμινάριο “Η χρήση του Sherry στο σύγχρονο μπαρ” ενώ κλείνουμε το Σάββατο με τον bartender του ZONARS, Δ. Καββαδά και το ΙΕΚ MASTER με το σεμινάριο “bartending and barista sessions“.

H Κυριακή ξεκινάει με τον Ζάππα Δημήτρη (Certified Trainer από την International Bartender Association) με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα πραγματοποιήσει σεμινάριο για τα Coctail Trends 2019.

Το πρόγραμμα συνεχίζεtai με το σεμινάριο του ΙΕΚ PRAXIS και τον Γιώργο Κότσαρη “Η Αποτελεσματική Οργάνωση του χώρου εργασίας και Η Τέχνη του Ελληνικού Καφέ” και το ΙΕΚ Eurotraining με τον Μ. Μανταφούνη “Brewing Coffee Special: οι τεχνικές του καφέ φίλτρου στα καλύτερά του.»

Bartending and Barista Sessions by Bar Academy

Ξεχωρίζουμε στο πρόγραμμα της Κυριακής τo κορυφαίo πρόγραμμα σεμιναρίων της Bar Academy και τα sessions “From the field to your cup – a quick trip through coffee production.”, «Martini: Shaken or Stirred? , «Setting up a Zero waste bar», «Does rum really taste like Chocolate and nuts?», ‘Zombie and Mai Tai. Iconic drinks of the Tiki era!” και «Bar Talks – Why I chose a career in the hospitality industry.» (Δείτε αναλυτικά εδώ)

Αν θέλετε να δείτε το πρόγραμμα του COOKING TRAINING STAGE μπείτε εδώ

Αν θέλετε να κερδίσετε υποτροφίες για barista, bartending, chef, pastry Chef, F&B και Hotel management προγράμματα μπείτε εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα