Έχεις κουπόνι για το voucher των 600 ευρώ; Εκπαιδεύσου από τους καλύτερους

Έχεις κουπόνι για το voucher των 600 ευρώ; Εκπαιδεύσου από τους καλύτερους

Πώς και πού θα εξαργυρώσεις το κουπόνι για ένταξη στο ειδικό πρόγραμμα ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Παρακολούθηση 100 διδακτικών ωρών τηλεκατάρτισης και voucher 600 ευρώ προβλέπεται για τους επαγγελματίες που πλήττονται από τον COVID-19 και έχουν ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα.

Χιλιάδες επαγγελματίες και επιστήμονες που εντάσσονται σε έξι επιστημονικούς κλάδους, όπως ορίστηκε βάσει ΚΑΔ, έχουν υποβάλει αιτήσεις για ένταξη στο ειδικό πρόγραμμα ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, μια δράση που θα υλοποιηθεί άμεσα με το σύστημα επιταγής κατάρτισης (training voucher). Μηχανικοί κάθε ειδικότητας, οικονομολόγοι και λογιστές, δικηγόροι (ασκούμενοι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι, ιατροί κάθε ειδικότητας, εκπαιδευτικοί και ερευνητές που έχουν αποκτήσει το voucher και έχουν επιλέξει το αντικείμενο κατάρτισης που τους ενδιαφέρει, μπορούν να απευθυνθούν στην PeopleCert Education για την εξαργύρωση του κουπονιού τους.

Παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων, η PeopleCert Education προσφέρει εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών σε ψηφιακές δεξιότητες και αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή για τους δικαιούχους του voucher που έχουν καταθέσει την αίτησή τους και καλούνται τώρα να επιλέξουν τον εξουσιοδοτημένο πάροχο για την κατάρτισή τους.

Η προθεσμία για την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης (voucher) είναι η Δευτέρα 20 Απριλίου και ώρα 15:00, ενώ η πρώτη δόση των 400 ευρώ θα καταβληθεί αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί το voucher από το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ. Για την καταβολή του υπόλοιπου εκπαιδευτικού επιδόματος ύψους 200 ευρώ, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος τηλεκατάρτισης 100 ωρών, σε ένα από τα 10 παρακάτω αντικείμενα που έχουν επιλέξει οι δικαιούχοι:

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου

5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία

8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια πιστοποιημένους επαγγελματίες διεθνώς, η ομάδα της PeopleCert Education είναι πλήρως εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη στα συγκεκριμένα προγράμματα τηλεκατάρτισης, ενώ για όσους το επιθυμούν, δίνεται προαιρετικά και η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτήσουν από την παρακολούθηση, μετά από σχετικές εξετάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση και ενεργοποίηση του κουπονιού αλλά και λεπτομέρειες για την κάθε θεματική ενότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ανθρώπους της PeopleCert Education.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα