H ‘σταθερή αξία’ που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα

H ‘σταθερή αξία’ που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Κάνε ένα βήμα πίσω για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους αγαπημένους σου.

Αν πριν από μερικούς μήνες κάποιος μας εξιστορούσε όλα αυτά που ζούμε σήμερα, τα λεγόμενά του θα έμοιαζαν με σενάριο από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Όμως, κάποιες φορές, η πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία. Η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης δίνει τη δική της ‘μάχη’ ενάντια στον κορονοϊό, με βασικό ‘όπλο’ της στη μάχη αυτή κάτι τόσο απλό και συνάμα τόσο σημαντικό: την παραμονή στο σπίτι.

Ακολουθώντας πιστά την οδηγία, #menoumespiti και φροντίζουμε να περνάμε τον χρόνο μας όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορούμε.

Η νέα τάξη των πραγμάτων έχει αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά μας, όμως το γεγονός πως η ρουτίνα μας είναι πλέον διαφορετική δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με πριν. Ενώ πάντα υπάρχουν και οι σταθερές αξίες στη ζωή μας. Δουλεύουμε, λοιπόν, από το σπίτι, περνάμε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια στέγη, κάνουμε πράγματα που κάποτε δεν είχαμε το χρόνο να τα κάνουμε, ασχολούμαστε με ξεχασμένα χόμπι μας. Την ίδια ώρα όμως μένουμε μακριά από τα μέλη της οικογένειάς μας που δεν είναι στο σπίτι.

Μένουμε μακριά σε σπίτια άδεια από κόσμο όμως γεμάτα αισιοδοξία.

Μένουμε μακριά από τις μικρές μας παρέες και τις μεγάλες μας διαδρομές.

Μένουμε μακριά από τους καλούς μας φίλους κι ας έχουμε ωραίες συνταγές να μοιραστούμε.

Μένουμε μακριά από τους ηλικιωμένους κι ας ζητάνε σαν παιδιά να ‘ρθουν κοντά μας.

Είναι το ‘ένα βήμα πίσω’ που καλούμαστε όλοι να κάνουμε για να πάμε ένα βήμα μπροστά. Για να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από την μάχη με τον κορονοϊό και να μοιραστούμε τις ιστορίες μας στα παλιά γνώριμα τραπέζια. Γιατί όσο πιο μακριά μείνουμε τώρα, τόσο πιο σύντομα θα ξαναβρεθούμε κοντά. Με όλους αυτούς που αγαπάμε, με ένα πιάτο που αγαπάμε

Για λίγο μένουμε μακριά. Γιατί όσο πιο μακριά μείνουμε τώρα, τόσο πιο σύντομα θα ξαναβρεθούμε κοντά. Με όλους αυτούς που αγαπάμε, με ένα πιάτο που αγαπάμε. #melissapasta #μενουμε_σπιτι

Δημοσιεύτηκε από
Melissa στις 
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Μέσα σε όλα αυτά που έχουν αλλάξει όμως στην καθημερινότητά μας, υπάρχει και κάτι που έχει μείνει ίδιο. Η ‘σταθερή αξία’ που όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας φέρνει πιο κοντά τους. Οι στιγμές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. Οι στιγμές που ζούμε πάνω από ένα πιάτο φαγητό. Τώρα ίσως να είναι πιο μοναχικές, όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Ακόμα και τώρα, η Melissa είναι πάντα εκεί, πάνω σε κάθε τραπέζι, να μας συντροφεύει με τις πιο όμορφες γεύσεις και να περιμένει τη στιγμή που αυτό το τραπέζι θα γίνει τόσο μεγάλο που θα χωρέσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Αγάπη, αισιοδοξία, υπομονή. Τρεις λέξεις που αν γίνουν κομμάτι μας, αν τις εφαρμόσουμε στην πράξη, αν μείνουμε σπίτι και αγαπήσουμε όλα αυτές τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας που μας γεμίζουν αισιοδοξία, τότε θα βγούμε νικητές από τη ‘μάχη’. Και μαζί με ένα πιάτο φαγητό Melissa, τα τραπέζια θα γεμίσουν ξανά, οι φωνές και τα γέλια θα ηχήσουν ξανά στα σπίτια μας και θα είμαστε και πάλι μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα