Ιστορίες με πάθος και λάθη στα podcast της “Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία”

Ιστορίες με πάθος και λάθη στα podcast της “Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία”
Νίκος Μαλιάκος

Η Τόνια Μητρούδη του brand Nidodileda σχεδιάζει ρούχα με πάθος βγάζοντας αυτό το "κάτι παραπάνω".

Όταν έχεις πάθος δεν μπορείς παρά να θέλεις να δημιουργήσεις και να εκφραστείς. Και οι ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτή την δημιουργία είναι κατεξοχήν αυτές που «εζυμώθηκαν με πάθος». Αυτές ακριβώς έρχεται να φωτίσει η σειρά podcast «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Γιατί το ασίγαστο πάθος και το άπαυστο μεράκι είναι τα “μυστικά” συστατικά της μπύρας
ΜΑΜΟΣ, όπως και της ζωής. Γιατί χωρίς αυτά, η ζωή θα ήταν άγευστη και “νερωμένη”.

Η λαχτάρα της δημιουργίας

«Δεν έχω ιδιαίτερα ταλέντα. Έχω μόνο πάθος και περιέργεια», είχε πει ο Albert Einstein. Εδώ και 100 χρόνια, η μπύρα ΜΑΜΟΣ λειτουργεί κάπως έτσι. Χτισμένη στην αρχή του αν αγαπάς και δίνεις την ψυχή και το μεράκι σου σε κάτι, θα δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό. Με την φροντίδα, την γνώση και το μεράκι φυσικά, η μπύρα ΜΑΜΟΣ, έδωσε νέα πνοή στον τότε χάρτη της ελληνικής ζυθοποιίας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Ο Πέτρος Μάμος πειραματίστηκε με τις ποικιλίες βύνης, λυκίσκου και μαγιάς. Εξέλιξε με αυτό τον τρόπο τις παραδοσιακές συνταγές με δικές του τεχνικές και έκανε κάτι διαφορετικό. Συνδετικός κρίκος όλων αυτών, τι άλλο; Το πάθος. Και αυτό είναι που ενώνει το χθες με το σήμερα. Και ξεκινάει κουβέντες για ιστορίες με πάθη (και λάθη), όπως το podcast, “Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία” με τους Διονύση Ατζαράκη και Λάμπρο Φισφή.

Τα Πάθη & τα Λάθη: το podcast της ΜΑΜΟΣ

Με παρουσιαστές τους φανταστικούς Διονύση Ατζαράκη και Λάμπρο Φισφή, το podcast επικεντρώνεται στις γεμάτες με πάθος ιστορίες του ηθοποιού Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, της σχεδιάστριας ρούχων Τόνιας Μητρούδη και του φωτογράφου Κώστα Σπαθή.

Για παράδειγμα, η Τόνια Μητρούδη του brand Nidodileda μιλά για την εμπειρία του να ξεκινάς το δικό σου fashion brand, από το μηδέν με όλες τις δυσκολίες και τις παγίδες που κρύβονται στην πορεία. Στο τέλος όμως, η αντισυμβατική και μποέμικη αισθητική των ρούχων της ήταν αυτή που την έκανε να ξεχωρίσει.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το πάθος δεν είναι ποτέ λάθος. Ακόμη κι αν μας οδηγεί στο να κάνουμε λάθη. Χωρίς αυτά, χωρίς τις αποτυχίες της ζωής, τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες δεν θα γινόμασταν πιο δυνατοί. Πιο δημιουργικοί. H επιτυχία είναι πιο αυθεντική όταν έχεις αποτύχει πρώτα εξάλλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα