Μια καινοτόμα υπηρεσία σε περιμένει στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Μια καινοτόμα υπηρεσία σε περιμένει στο Αεροδρόμιο της Αθήνας
ACE PHOTOGRAPHY

Το Gate Delivery του efood ήρθε για να απογειώσει την εμπειρία της παραμονής σου στο αεροδρόμιο

Σίγουρα θυμάσαι ακόμα εκείνο το βροχερό χειμωνιάτικο πρωινό που αποφάσισες να ανοίξεις την ταξιδιωτική bucketlist σου και να επιλέξεις ποια θα είναι η επόμενή σου απόδραση. Η συνέχεια είναι γνωστή: Βαλίτσες, ρούχα, εισιτήρια και αμέτρητες ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή για να αποφασίσεις τι ακριβώς θα κάνεις κάθε μέρα του ταξιδιού σου.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο προγραμματισμός ενός αεροπορικού ταξιδιού δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα πιο ευχάριστα κομμάτια της όλης εμπειρίας. Άλλωστε, σε ένα ταξίδι δεν έχει σημασία μόνο ο προορισμός, αλλά και εκείνες οι μικρές στιγμές της προετοιμασίας που θα σε κάνουν να ανυπομονείς γι’ αυτό ακόμα περισσότερο.

Η μέρα της αναχώρησης πλησιάζει, η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της και εσύ είσαι πιο έτοιμος από ποτέ να αφήσεις πίσω σου την καθημερινότητα και να απολαύσεις κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Έχεις σχεδιάσει τα πάντα, έχεις ολοκληρώσει τις τελευταίες ετοιμασίες και ξεκινάς για το αεροδρόμιο. Οι αυτόματες πόρτες ανοίγουν και βρίσκεσαι μπροστά στον πίνακα των πτήσεων. Το ταξίδι σου έχει ήδη αρχίσει και στο μυαλό σου υπάρχει μόνο ένα ερώτημα: «Τι θα κάνω μέχρι την αναχώρηση;». Η απάντηση είναι απλή και ακούει στο όνομα Gate Delivery powered by efood.

Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία που δημιούργησε το efood σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η οποία θα κάνει την αναμονή σου στο αεροδρόμιο πολύ πιο ευχάριστη. Κι αυτό γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις και να παραλάβεις φαγητό ή καφέ από τα καταστήματα του Αεροδρομίου και να το απολαύσεις στην πύλη αναχώρησης.

Ειδικότερα, μέσω της υπηρεσίας Gate Delivery, έχεις τη δυνατότητα κατά την είσοδό σου στην πύλη αναχώρησης στην περιοχή Σένγκεν (Gates B) να παραγγείλεις από επιλεγμένα εστιατόρια ή καφέ που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο του Αεροδρομίου, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα stands, μέσω του efood app ή μέσω QR code και να παραλάβεις στο efood «pick up point» της πύλης σου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Αν πάλι είσαι από εκείνους που φτάνουν στο αεροδρόμιο την τελευταία στιγμή, μην ανησυχείς. Το Gate Delivery είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε όλους τους επιβάτες, ακόμη και σε αυτούς που έχουν μόνο λίγα λεπτά διαθέσιμα για την επιβίβασή τους. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου γεύμα ή ρόφημα για να το απολαύσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, εάν αυτό επιτρέπεται από την αεροπορική εταιρεία που ταξιδεύεις.

Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω υπηρεσία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00, ενώ τα «pick up points» του efood είναι ήδη εγκατεστημένα σε 14 πύλες αναχώρησης του Αεροδρομίου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείς στο αεροδρόμιο της Αθήνας, αναζήτησε τα ειδικά διαμορφωμένα stands ή μπες στο efood app, παράγγειλε τον καφέ ή το σνακ που επιθυμείς και άρχισε να απολαμβάνεις την ταξιδιωτική σου εμπειρία από το αεροδρόμιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα