Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Όταν η αυθεντικότητα και η ποιότητα συναντούν την παράδοση

Μικρές Οικογενειακές Φάρμες:  Όταν η αυθεντικότητα και η ποιότητα συναντούν την παράδοση

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για την πρωτοβουλία της ΔΕΛΤΑ.

Καλά νέα για το τραπέζι μας και για όλους όσους αγαπούν το φρέσκο γάλα. Η σειρά γάλακτος «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» της ΔΕΛΤΑ ανανεώθηκε προσθέτοντας δυο νέες φρέσκες και γευστικές προϊοντικές προτάσεις: το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα, που συλλέγονται καθημερινά από μικρούς παραγωγούς της ελληνικής περιφέρειας.

Οι δύο νέες επιλογές δίνουν ώθηση στην ποιοτική αναβάθμιση της διατροφής των Ελλήνων καταναλωτών και προστίθενται στο φρέσκο αγελαδινό γάλα και στη σειρά αυθεντικών γιαουρτιών, στραγγιστών και αγελάδας, με την πλούσια μεστή και παραδοσιακή γεύση, τα οποία ήδη μας προσφέρει η ΔΕΛΤΑ στη σειρά «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες».

Το αποτέλεσμα αυτής της πολύτιμης συνεργασίας με τον πρωτογενή τομέα στη χώρα μας είναι η διαρκής αναβάθμισή του, η οποία δημιουργεί τη βάση για την υψηλή διατροφική αξία και το διαρκώς μειούμενο περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της ΔΕΛΤΑ.

Η ΔΕΛΤΑ για χρόνια έχει αγκαλιάσει τις «ΜικρέςΟικογενειακές Φάρμες» και, παράλληλα, αναδεικνύει την προσπάθεια των μικρών Ελλήνων παραγωγών δημιουργώντας μια σειρά ποιοτικών προϊόντων με αυτό ακριβώς το όνομα.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής και της δέσμευσης της ΔΕΛΤΑ για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους, καινοτομεί για ακόμη μια φορά φέρνοντας πρώτη το φρέσκο γάλα σε συσκευασία με έως και 35% rPet, ανακυκλωμένο πλαστικό, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον, τον πλανήτη και «κάθε τι που αξίζει».

Οι νέες συσκευασίες «Μικρές Οικογενειακές Φάρμες» της ΔΕΛΤΑ έχουν και μια δεύτερη καινοτομία: το μεταλλικό καπάκι, το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος για καλύτερη προστασία.

Με τον τρόπο αυτόν η ΔΕΛΤΑ αφουγκράζεται την ανάγκη των πολιτών-καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο- και βεβαίως στη χώρα μας- για προϊόντα τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας ολιστικής προσέγγισης. Μιας προσέγγισης που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον, την οικονομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα